- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
negro
őstag
Nekem volt anno Rush. Voltak vele gondok, textura problemak nehany jatekban ha jol emlekszem, illetve jatek fuggo volt mennyivel lasabb mint a tarskartyas teso. Ugyanakkor ar/ertek aranyban nem volt az rosz ha megnezte az ember mennyibe kerult anno egy jobb "2D" -es VGA + 3D gyorsito Voodoo1. Persze nem volt meg sokaig. Szerintem meg 1 evet sem huzta ki. Valtas vissza S3 trio 4mb -ra + Voodoo2 12mb. Utana jott G400 ami meglepoen jo kis kartya volt, illetve akkoriban legjobb kepminoseget adta. Utana GF2MX400. Itt hivnam fel a figyelmet a nem markahusegre es szemellenzos vasarlasra ami ugye nagyon jellemzo a usereknel intel es nv fronton. Talan nem lennenek ilyen elrugaszkodott arak sem... na de ez mas tema.
-
DigitXT
félisten
"2006-ban már volt olyan játék, ami SM3.0-t igényelt az elinduláshoz"
A 2006-os TR: Legend mondjuk nem igényelte az elinduláshoz, viszont a Next Gen grafika bekapcsolásához igen, és tényleg ég és föld volt a látványvilág... Akkor tudtam kipróbálni, amikor a megdöglött X800 Pro helyett egy 6800GS-t tudtam szerezni. Csak kár, hogy nem volt elegendő hozzá a nyers erő, így sok esetben elég gyatra volt a frame rate, sőt, annyira, hogy adott pályaszakaszt gyakorlatilag nem is lehetett megcsinálni ebben a módban...Ebből levontam a következtetést, hogy a "Next Gen" az valóban a "következő" generációra vonatkozik, ami még nem ez. (És bizony: 1-2 generációval később már tényleg jól futott...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest