- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
Mielőtt kérdezel, OLVASD EL az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok.Egy ilyen dual xeon Compaq gép mennyit érhet?Kb. 4-5db. 40 GB-os hdd van benne.Azokról nem tudok semmit.A gép bekapcsol.Előre is köszi.
Kellene a géptípus+összetevők felsorolása. Valamint a fotók alapján látszik sok púpos, kifolyt kondi, melyeket cserélni kell, csere nélkül jelentősen csökkenti a gép árát.[ Módosította: DarthSun ]
-
Sziasztok.Ez mennyit érhet?Siemens Nixdorf.Dual p2.
Egy scsi vinyó megy a kettőböl.Egy 300-as proci van benne mivel az egyik vrm modul hiányzik.De beszerzés alatt.Scsi cd olvasó is működik.Xp telepítve.Előre is köszi.Ja meg az ide hdd-vel sincs gondja.
35 000 Ft körül(ha meglesz a másik VRM is, gyakran elhagyják, és hiányzik valóban).[ Módosította: DarthSun ]
-
-
Sziasztok.Ezt a Vectra VL2 5/60 Socket4-es gépet szeretném beáraztatni.Nem törött szép állapotba van.Hibátlanul működik de sajnos a beépítő keretek hiányoznak úgyhogy memória kártyáról megy.Kis kézügyességgel bele lehet rakni a vinyót meg a cd olvasót-Erre kérnék árajánlatot.
50 000 Ft[ Módosította: DarthSun ]
-
Sziasztok.Csak a proci mennyit ér?Socket4 60Mhz.És a sima kerámia mennyi?Előre is köszi
Szép napot!Úgy látom ez ugyanaz a proci, amit a #2738- ban is kérdeztél, alaplappal együtt. Socket4 elég ritka, a proci : 30 000 Ft kb.
[ Módosította: DarthSun ]
-
Köszönöm!
-
Szép estét.Segítséget szeretnék kérni ha lehet.Nem annyira retro csak egy kicsit.Ezt szeretném beáraztatni.
MSI 770-G45 alaplap.
7000 Ft
Proci : 5000 Ft8 GB ritka tuning ram.Előre is köszi.
Ui:Tudom hogy nem igazan ide való amiért elnézés kérek de tanácstalan vagyok.
4x2GB kitt ?(8GB?), akkor 4x2000 Ft. Bár a jelölés 3x2GB = 3x2000 Ft.[ Módosította: DarthSun ]
-
Köszi!
-
Köszi.
-
Köszönöm.
-
Meg van egy ilyen is.
Már elég ritka a működő belőle : kb 30-40 000 Ft[ Módosította: DarthSun ]
-
válasz
DarthSun #2845 üzenetére
Köszi a beárazást.De ha neked is ilyen van nyugodt lehetsz hogy30-40 ezret ér a lap kb.Teszteletlen procik mennek ami ránézésre hibátlan 20 ezerért.Riták a Pentium Pro alaplapok.Itt az oldalon is csak nagyon ritkán van fent.Kb egy évbe 4x.Nem akarom felül bírálni de a te félkonfigod kb 100 ezret ér.Alkatrész hiányos alaplapért kínáltak 10 ezret nem is egy ember.A socket4 socket8-as alaplapok kelendőek.Nem is kell vevőt keresni mivel keresik őket.
-
Sziasztok.Ezt az Intel Venus Pentium Pro alaplapot szeretném beáraztatni.Van benne egy 200Mhz-es (256Kbyte)-os proci.Hibátlanul működik.Előre is köszi.
Nem látom jól, de tippre ATX/EATX házba beépíthető, és a táp-pin kiosztást is szabványosnak látom.
Intel Venus Pentium Pro alaplap : 10 000 Ft kb
200Mhz-es (256Kbyte)-os proci : 15 000 Ft kb[ Módosította: DarthSun ]
-
-
-
Sziasztok.Szeretnék egy két beárazást kérni ha lehetséges.Egy 9GB-os SCSI hdd.Kb.Mennyit érhet ha működik.Akitől szereztem azt mondta hogy ment.Sajnos kábel hiányába nem tudom kipróbálni.Adtam neki tápot szépen felpörög.Előre is köszi szép estét.
-
-
Sziasztok.Szeretnék kérni egy beárazást.Előre is köszi szép estét.
Kb 8000 Ft[ Módosította: DarthSun ]
-
Köszi
-
Sziasztok.Szeretnék kérni egy beárazást.Bocs a kép minősége miatt és hogy nem írtam le paramétereket csak most kukáztam a szekrényemből.A videokártya működik azt tudom a többit nem tudtam kipróbálni.Előre is köszi.Szép estét.
4000 Ft **** 7000 Ft
2000 Ft **** 1000 Ft
1000 Ft **** sör-csoki[ Módosította: DarthSun ]
-
Sziasztok.Nem igazán jövök rá hogy mi ez.Ha ér valamit kb. mennyit?Nézegettem google-ba de nem igazán jöttem rá.Előre is köszi.
[ Módosította: frescho ]
-
Sziasztok.Van pár darab optikai meghajtóm.Szeretném beáraztatni.Korához képest nagyon szép állapotba vannak.Tökéletesen olvasnak.Ha esetleg az írás is ok. akkor mennyit érhetnek?Ui:Ezen kívül még majd kettőre szeretnék árat kérni ha lehetséges.Előre is köszönöm.Nagyon szuperek vagytok.
-
Köszönöm szépen!
-
Sziasztok.Szeretnék egy beárazást kérni erre a fél konfigurációra.Szép állapotba van.Előre is köszönöm.
A proci 60Mhz -es.
Gyűjtői, ritka cucc már a Socket4 : 60 000 Ft
-
Köszönöm!
-
-
Köszönöm a beàrazàst.Mèg egy kèrdèsem lenne.Bàr nem pc.Lenne egy vadonat új Commodore 1541-II floppy meghajtó.De tènyleg új csak egy lemez volt benne az is kipróbàlàs erejèig.Mèg a szaga is új.Ez kb. Mennyit èrhet?Mègegyszer köszi.
[ Módosította: frescho ]
-
Sziasztok.Komplett gèpbe volt.Mennyit èrhet?Vagy mennyièrt lehetne eadni? ISA Sound Card Media Vision PAS Pro Audio Spectrum 650-0091-03A Thunder Yamaha hangkàrtya
Előre is köszi.[ Módosította: DarthSun ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest