-
Mobilarena
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
Mielőtt kérdezel, OLVASD EL az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bowser
aktív tag
válasz
pomorski #1302 üzenetére
Szia!
Gold Leopard King dobozos játékgép:
-Nem örvend túl nagy népszerűségnek, és a sárgakazettás játékgépek (bár sokan imádták) sosem képviseltek igazán értéket.
-Gyűjtők se keresik igazán
-Olyan vevőre kell várni akinek nosztalgiázni támad kedve és beszerezne egy sárgakazis gépet.
-Figyelembe véve, hogy a képeken nem látok egy játékot se hozzá viszont dobozos és mindene megvan a legangyobb jóindulattal,3500 Ft
lehet érte a reális ár.
-
-
válasz
pomorski #1229 üzenetére
Speccy-ből 20-ért jutottam hozzá működő +-hoz szép dobozzal. Döglöttet 12-ért vettem. Fólia javítása 5k alatt úszható meg, ha magad csinélod. Van még egy joy illesztő, ha jól látom, könyv, kazetta is, ami simán fedezi a javítás árát. 30-ért nem kel el a vaterán, egy +2 már a második körét futja akörüli áron. Szóval én 20-ra taksáénám kb., ha nem csak árulni akarod, hanem el is adni.
Hercules ránézésre nem VGA kártya lesz, hanem hercules kártya. 2-4k ha működik
A Commodore is hasonló árat érhet, mint a Hercules. -
Bowser
aktív tag
válasz
pomorski #1229 üzenetére
Szia!
555 built in television computer system játékgép:Ez egy ATARI 2600 VCS Klón. Figyelembe véve, hogy klón és csak maga a gép van meg, illetve kérdéses a működése (bár ha 100%-ra tudod, hogy működik az se emel sokat az árán), a legnagyobb jóindulattal is csak 2000-2500 Ft az értéke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged