Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
Nem muszáj csarnok, mehetne a szabadban is. Ahogy a videón néztem, a szabadban azért van egy vékony biztonsági kötél, hogy még véletlenül se szálljon el a kuncsaft.
Szerintem nem beszerezni nehéz a héliumot, hanem kifizetni (bár fogalmam sincs mennyi lehet) a lufisok is be tudják szerezni.
A Linde cég forgalmaz mindenféle gázokat (héliumot is), szerintem csak be kell menni egy lerakatba (itt Pakson is van egy) és venni egyet. Én már voltam az itteniben, és bár elég sokféle gázuk van, nem héliumot kerestem, így nem figyeltem hogy van-e.
Nekem sajnos csak CO2-m van, amivel nem lehet repülni, mert nehezebb, mint a levegő, csak hegesztésre jó (én erre használom) esetleg szódát csinálni, vagy tüzet oltani.
A nagy lufihoz IMHO nehezebb hozzájutni, de nem lehetetlen, szerintem kb. 100 rugó körül lehet, de ezt max. két nap alatt meg lehetne keresni vele egy búcsúban.
Végül is a meteorológiai lufi is jó lehet. Azt talán még könnyebb is beszerezni, bár biztos, hogy kevésbé biztonságos. És még jobban is lehet skálázni. 1 m-es átmérővel számolva (0,5 m3) a tegnapi számítás szerint nekem kb. 16-18 db kellene.
Nem is csodálom, hogy a Darwin-díjas Larry-nk 45 darabbal kilőtt az égboltba, mégha egy széket és puskát is vitt magával.
Szegény Larry számolni nem tudott, viszont bátor volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest