- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
DonDragonka #155 üzenetére
Köszi az infót.
-
SP4C3
veterán
válasz
DonDragonka #88 üzenetére
Intel HD grafikus vezérlő?
-
SP4C3
veterán
válasz
DonDragonka #86 üzenetére
Milyen config-on?
-
SP4C3
veterán
@justice84 Nagyon szépen köszönöm, le is jött a barátnőm már telepíti is
Levi - Viszont mennyit ki lehetne linux-ból/android-ból hozni, ha egyszerűbb lenne, lehetne rajta normálisan játszani.
Steam OS-t lesegettem még, de köszönhetően unix gyökereinek ott is drasztikusan megnőnek a játékok erőigényei. :/
Ja és megjegyzés: Google valóban sz@rházi módszereket alkalmaz, win10-vel microsoft is hasonlóan.
-
SP4C3
veterán
Köszi, már töltöm is le. "6.8 KB/s" még 10 óra a letöltésig, köszi szépen
Csak egy kis eszmecsere:
Már említetted android pc-re topicban is, hogy TE Linux párti vagy, és nem tekinted az androidot sem linux-nak stb.
Miért android x86 (Remix OS) és miért nem Linux?
-Azért, mert elterjedt és van egy play store nevű dolog, ahol rengeteg APP van, amelyek rendesen optimizálva vannak így gyorsan futnak gyengébb rendszereken is.Azért nem "default" linux, mert nem elterjedt így nem is tökéletes sok rendszeren, nincsenek appok, bonyolult, igaz még win10 alatt is 2016-ban is parancssorozni kell (SZÉGYEN!).
pl.:
"powercfg -h off" -
SP4C3
veterán
F@sza... Megjelent a 2.0 beta, gondoltam teszek vele egy próbát. Alpha nem működött...
Lerátnottam telepítés a régebbi gépre full külön disk van ilyesmire fenntartva.
WIN7 x64 alól indítom a telepítőt, ami figyelmeztet, hogy 32bit-es verziót rakjak erre a procira, jó rendben átrántottam a gépre a 32bites verziót is. Indítom a telepítőt, be browse-olom az ISO file-t kiválasztom a HDD-t, telepítés... Király "REBOOT".
Újraindul 15-20percig telepítgeti magát aztán semmi.. Fekete képernyő szekvenciális hdd művelet, azaz nem csinál semmit, csak áll mint ébredéskor a....Jólvan, mondom biztos nem szereti a régebbi platformot (holott a Remix OS for PC mottója "Régi kutya, új trükkök).
Na sebaj másik gép másik Remix. 64bit UEFI platform újabb, ezen majd biztos megy. A lóherét.
A procedúra ugyanaz, telepítés után pedig megáll a parancssoros résznél és androidx86@remix#...Nyilván ebből sem lesz forradalmian jó OS, mint ahogyan azt elképzelték. A régi kutyán android x86 v.4.4 r5 fut, de bugos. Android 4.4 r1 fut, szinte hiba nélkül (fejlődünk visszafelé). Az újabb kutyán android x86 5.1-et is próbáltam, ment is hiba nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged