- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
Ez ugyhiszem kimarad mert jo ~1 eve ujra vittem A Heretic-et. A Hexen meg ahogy megjelenes idejeben sem tudott megfoni ma (1eve) sem
Viszont ranezesre ennek igy nem tudom mi ertelme? Ott a gzdoom amiben "millio" lehetoseg van a grafikai beallitasok kozt (dynamic light, stb.) es ez ranezesre sem nem nez ki olyan jol.
-
-
Daelion
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #10 üzenetére
Pár napja jártam így az itthoni melóval meg közben baszogattak az üzemből is pedig semmi alapjuk sem volt rá.
Aztán közölték ,hogy ja amúgy fizut sem kapunk csak a jövő héten tőlem független dolgok miatt azt akkor mondtam azt hogy ok basszátok meg és lekapcsoltam minden gépet és mentem vissza aludni a fenébe.Hírhez kapcsolatban meg csak annyit, hogy már fent van a Gamepasson amim nekem van az év végéig, lehet majd kíváncsiságból rá nézek.
#4 ripla
Remaster az általában a régi játék marad max kap új nagyobb felbontású textúrákat meg kompatibilitást az új modern rendszerekhez illetve egyéb quality of life javításokat.Remake az meg teljese újra csinált illetve általában új grafikai motoron is van mint a Dead Space. 'Ezekbe nyilván több meló van'
Remake még a mai napig sincs túl sok inkább remaster ami gyakoribb de azok nem is szoktak teljes árú játékok lenni. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #10 üzenetére
Meg a kiadott pénz sem volt kevés nyilván, de legalább meg lett csinálva.
-
TESCO-Zsömle
titán
Van az a szakmafüggetlen mondás, miszerint az
Ott b*ssza meg a k*rvaélet!
felkiáltással minden munka befejezettnek tekinthető.
Amúgy meg viccet félretéve nyilván nem a szerelés a cumi, az mindig olyan-amilyen, az igazi gond a váratlanság és az abból következő kapkodás, idegesség, frusztráció kombó, ami legritkább esetekben sem járul hozzá pozitív jelleggel a kialakult problémához. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #8 üzenetére
Ott rohad meg most már
-
Chp
őstag
Köszönet a cikkért, tegnap azt hittem nem lesz említve. Köszönjük!
-
Bad Pritt
félisten
Kis kiegészítés: nem csak a Nightdive dolgozott ezen a remaszteren, Bethesda és id együtt készítették, sőt, még az Activision és Raven logo is ott van a játékoknál gondolom a kacifántos IP tulajdon miatt.
Amúgy az árából sejthető (5600 a két játék), hogy nem egy olyan impresszív felújítás, mint mondjuk a nemrég megjelent System Shock vagy a Dark Forces, de azért elég kellemes nosztalgikus élmény és konzolon is fasza lett. Ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest