- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandg
tag
Merre laksz? Hátha van a közeledben egy felhasználó, aki tud segíteni.
Másrészt a fórumban nagyon szépen leírták korábban, hogy hogyan kell saját (egyedi, mentett) sablont telepíteni.
A Chrome (és több böngésző is) tud fordítást csinálni nem magyar nyelvű oldalakhoz. A remarkable oldalán kitűnő leírásokat találsz. -
UberMutant
őstag
egy tipp, a google lens applikáció az andoridos telefonodon (ahogy nézem apple telón is megy) képes fordítani, csak rá kell nézni a kamerával az angol szövegre.
ha lefényképezed, akkor is lefordítja. ezt használhatod a kézikönyv fordítására meg magának a készülének a menüire is. -
koma106
senior tag
Szia! Garancia, futó előfizetés átviheteő (adtam el így készüléket), én mégis arra bíztatnálak, hogy vegyél újat, közvetlenül a remarkable-től. Áfa és vámmenetsen, villámgyorsan szállítanak és ha mégsem jön be a termék, akkor 100 napon belül visszaküldheted, visszafizetik a teljes árat (ezt is próbáltam, ugyanis a pro nekem nem vált be).
-
FefeeX
veterán
Hát alapvetően ami 120 ezer folio-val, az még csak-csak, de a 160 ezres vicc (cerkával ca. 180ezer újan, pár napon belül futárral házhoz)
A 200+ árúakat pedig inkább nem is kommentálom.
Amennyiben megnézhető, jó állapotú, tökéletesen működőképes és karcmentes, 120ba az talán jó lehet, bár nekem nem éri el azt a szintet, hogy annyival olcsóbb legyen, hogy a kockázatokat fussam vele. (100 alatt, de inkább 80 körül talán) -
gyulavezir
aktív tag
Hát, ha ennyire senki nem írt semmit, akkor megírom, én mit gondolok:
Nyilván használtan nincs garancia, ami egy ilyen cuccnál azért gond is lehet.
Regisztrációt nem tudom, hogy át lehet-e vinni (nyilván igen), de kérdéses.
A véleményem, hogy inkább újonnan vedd meg. Az is élmény, ahogy megjön és kibontod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Linux kezdőknek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest