- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
válasz
kincseselod #410 üzenetére
Nagyon szubjektív, de az írás élménye számomra nem olyan jó, mint az előző generációnál. Szerintem az aktív ceruza is visszalépés. “Csúszós”, “síkos”, “kopogós” érzés nekem (a hangja az rendben volt, de az írás az olyan, mint egy iPad-nél matt fóliával. A másik, hogy nem bírtam megszokni színes ink kijelző villódzását). Csalódást keltett az is, hogy ugyanaz az op rendszer, mint a réginek - tetszik a minimalizmus, de itt szerintem már nagyon korlátozza az eszközt. Az írásfelismerés nagyon korlátos, pedig nem írok csúnyán. A nagyobb méret viszont nagyon tetszett, az anyaghasználat is továbbra is prémium. Összességben ettől még másnak bejöhet…
-
koma106
senior tag
Szia! Garancia, futó előfizetés átviheteő (adtam el így készüléket), én mégis arra bíztatnálak, hogy vegyél újat, közvetlenül a remarkable-től. Áfa és vámmenetsen, villámgyorsan szállítanak és ha mégsem jön be a termék, akkor 100 napon belül visszaküldheted, visszafizetik a teljes árat (ezt is próbáltam, ugyanis a pro nekem nem vált be).
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Egy ismerősöm küldene nekem referral-t, de nem találja a profiljában a lehetőséget (jogusult rá) én oedig nem találok erről leírást. Tudan valaki segíteni?
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Remarkable 2 vásárlását tervezem. Használt eszközön is gondolkodom, de az új eszközhöz járó egy éves Connect előfizetés, a 100 napos visszaküldési lehetőség és a garancia miatt az új készülék tűnik jobb vételnek.
A garancia időtartama érdekelne bővebben. Tudomásom szerin alapból 1 év, de kiterjeszthető 3 évre.
A honlap szerint a 3 éves gari Connect előfizetés esetén jár, de ugye az első év Connect ingyenesen jár a vásárlással. Ha egy év után folytatom az előfizetést (és azt folyamatosan fenntartom a fennmaradó 2 évben, akkor jár a az összesen 3 év gari, vagy ez ettől független?). Tudna valaki erről bővebb infót adni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest