- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisskd
tag
válasz
johndoo1000 #285 üzenetére
Ez nekem nem jó kérdés, én eddig a Note Air-t választottam. RM2 mellett szokott szólni, hogy kicsit jobb a kijelző/karakterfelismerés/"röcögésmentesség", de ezekkel nekem nem volt gondom az Onxy-nál sem eddig, cserébe örülök az előfizetésmentességnek, meg a sokkal nagyobb szabadságnak.
Ami nekem még nagy megoldandó problémám Onyx-on (és ennek bevallom őszintén nem néztem utána, nem tudom RM2-n milyen), az a kézírás struktúrált (!) szöveggé alakítása. A karaktereket szépen felismeri, de eddig vagy okádék kinézetű, szerkeszthetetlen PDF-et tudtam belőle generálni, vagy plaintext TXT-t. Nem várom, hogy kiadványszerkesztőket megszégyenítő, tördelt szöveges fájl adjon vissza, de mondjuk egy word, amiben legalább a különböző bulletpointok, meg behúzások megvannak, nem volna rossz. -
rolandg
tag
válasz
johndoo1000 #285 üzenetére
A családban van mindkettő. Az Air2-t én nem szeretem. Talán azért, mert nagyon megszoktam a RM2 letisztult, egyszerű, kézre illő dolgait. Most, a legutóbbi frissítésnél ezt kicsit árnyalták
, de ettől még nagyon szeretem. A másik azzal, hogy több mindenre való, egy android rendszer van alatta, és próbáltak egy többfunkciós készüléket alkotni, kicsit instabilabb nekem, meg olyan, "xiaomis"
. Ha jegyzetelésre kell, én a RM2-t választanám, ha jó lenne egy monokróm tablet is, akkor az Air2-t.
-
kisskd
tag
válasz
johndoo1000 #283 üzenetére
Szerintem "legjobb" nincs, vannak alternatívák, van felhasználás, amire az RM2 jobb, van amire más. Én Onyx Note Air 2 Plus-t vettem, a tervezett felhasználásra jobbnak tűnt, egyelőre bevállt mindkét Onyx a végfelhasználóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest