- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcedli
tag
Nos... én az vagyok, aki R2-t szeretett volna, de sajnos az előfizetéses rendszerben már nem éri meg az alapfunkciók nélkül.
Így egy Onyx Boox Note Air 2 lett, ma jött meg.
Nagyon tetszik a kütyű, erre már gyári fóliát is raknak, ami tényleg papír hatást kelt a tollal együtt. Természetesen a tollat első mozdulattal leejtettem heggyel lefelé, szerencsére az egyik kollégámnak van egy R2, Így rögtön pótolni tudtam, mert volt tartalék hegye, amit sajnos az enyémhez nem adnak, de legalább kompatibilis.Tudja valaki esetleg, hogy itthon hol lehet ebbe hegyet venni?
ami a legelején látszik, hogy a szöveg felismerés sokkal kevésbé hatékony az Onyxon, Ugyanakkor nekem erre nincs is feltétlenül olyan nagy szükségem. Ezért kárpótol a google play, és a különféle android alkalmazások használhatósága.
A különféle fájlok átmozgatása kissé nyögvenyelős, mivel iPhone-t használók, és arra sajnos nincs még Onyx alkalmazás. Ez könnyen megkerülhető, ha azonos wifi hálózaton van két készülék, dehát ez nem egy feltétlenül kényelmes megoldás, Mivel a szinkronizáláshoz egy honlapon keresztül kell feltölteni a fájlokat.A jegyzetelés teljesen tökéletesen működik, könyvek olvasása, PDF ek kezelése a beépített alkalmazásokkal hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest