Új hozzászólás Aktív témák
-
Msony
tag
válasz
marcedli #115 üzenetére
Templateket nem kell venni, készíteni is lehet. Szinte bármilyet. Én a saját használatú felmérőlapunkat kreáltam rá. Igaz, a linkeléssel el lehet szórakozni egy darabig.
Lamy tollat innen lehet rendelni, kétféle heggyel: https://www.pirex.hu/iroszerek/egyeb-iroszerek/lamy-toll-4034290.html
Kedvet hoztatok rá
-
tsilver
aktív tag
válasz
marcedli #115 üzenetére
fájl átvitelre a push.boox.com-ot nem próbáltad?
nekem az egyik kedvencem, hogy képernyő védőnek be lehet állítni a naptárt + hozzáadott jegyzettel együtt, és amikor elmegy aludni a gép akkor mutatja neked, hogy miről nem szabad aznap megfeledkezned
)
mondjuk az oldal szélén újjal húzva a fényerő és világítás állítás sem rossz.
illetve az oldal hosszúság vagy szélesség növelése duplájára is sokat segít.
-
Pocok72
friss újonc
válasz
marcedli #112 üzenetére
Szia, köszönöm, akkor még nem vetem el. Milyen érzés írni rajta, mint a papír vagy inkább üveg? Rengeteget jegyzetelek, nekem az az elsődleges szempont, hogy a lehető legjobban megközelítse a papír érzést.
A remarkable a másik ami nagyon tetszene, de az előfizetés annyira nem fogott meg.Ilyen hegyet találtam, ha jó hozzá:
https://www.emag.hu/onyx-boox-e-book-stylus-betet-wacom-tollhoz-wacompentip/pd/D0KRCPMBM/ -
rolandg
tag
válasz
marcedli #109 üzenetére
Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet az Onyx. Valóban, az új előfizus konstrukcióban nem feltétlenül best buy a Remarkable 2. Viszont anno pont ezekért a dolgokért választottam, amiket írsz. Ha ma kéne választanom, én is nagy dilemmában lennék még úgy is, hogy tulajdonképpen az árcsökkentéssel oda adták az első éves díjat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest