- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Fecogame #111 üzenetére
Egyetem leköti az időm nagy részét...de
Támogatott böngészők:
Támogatott platformok:
Funkciók:
◾ hirdetések blokkolása
◾ biztonságos böngészés
◾ magánszféra védelem
◾ szülői felügyelet
Elérhető termékek:
◾ böngésző bővítmény
◾ asztali alkalmazás
Ügyfélszolgálat:
support@adguard.com
Weboldal[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
törölt tag
Ingyenesek közül Ublock Origin vagy Adguard. Az Adblock és ABP több CPU+RAM igény.
Listák nálam ezek: [kép]
Külön bányász listám nincs, nem járok olyan helyeken. (moovie.cc? pirate bay?)
Tippek: Az ENG filtert nem érdemes kikapcsolni mondván a nagymama úgysem olvas angol nyelvű oldalakat, mert ez fő filterként is szolgál. Tartalmazza a nagy advert hálózatokat, ezért én külön HUN filtert sem kapcsolok be már és alap bányászat ellen is van benne.
Túl sok filtert nem szabad bekapcsolni, mert lassíthatnak. A böngésző kiegészítő szűrők oldal betöltés közben utólag dolgoznak, az Adguard Premium változata rendszerszinten szűr előre. Programokban is és a reklámszűrésen kívül egyéb biztonsági modulokat is tartalmaz: például pop-up szűrés, követésvédelem, szülői felügyelet. -
Kékes525
félisten
- Melyik reklámblokkoló ajánlott?
(uBlock Origin vagy Nano Adblocker) + Nano Defender
Linkek a hozzászólásokban.
- Milyen listákkal? + bányász listák
FilterLists Ez a legbővebb ismert lista. A "c" betűnél a bányász listák.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Szellem.
Topikgazda
Olvastam én is egy külföldi tesztet, amiben az uBlock Origin jött ki a legjobban. Memória és a processzor használat esetében.
Nálam lett vele egy kis gond. Lassabban töltődtek be bizonyos weboldalak illetve összeomlott több esetben a Chrome böngésző.
Jelen esetben most kikapcsolatma HUF filtert és nézem mi a helyzet. Gyanítom, hogy az a ludas. -
Fred23
nagyúr
Általában azt használom, de most meglepett, hogy fel sincs téve! Az Opera beépített blokkolója mellett ugyanis elfelejtettem feltenni. Ez azért jelent valamit.
Mindig visszatérek egy idő után Operára, pedig próbálgatom rendszeresen a böngészőket. Nem tökéletes, más böngészők köröket vernek rá ebben-abban, de mégis szinte hozzám van nőve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- COD MW2, COD 2019, COD COLD WAR eladó.
- Diablo 4 alap (Battle.net)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest