- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Ezt honnan szedted?
Annak nem igazán van értelme, mert az F4 GT is már az volt.
Qualcomm SM8550-AB Snapdragon 8 Gen 2 (4 nm) lesz a Pro verzióban.
-
matyasb
csendes tag
No, a PRO csak gen1 lesz.
-
430-480 dollár körül indul elvileg Gshopperen.
-
-
pusszycat
nagyúr
Poco-hoz szoktak adni valami ajándékot, pl. füles, roller, színes tv?
-
-
matyasb
csendes tag
Sziasztok! Melyik hazai forgalmazónál lesz hamar és olcsón szerintetek? Alza jó tipp?
-
-
Ha ezen logika mentén megyünk végig a Redmi K70 is China-Only, mégis van lehetőség e-SIM-re.
Szóval szerintem, F6-ban nem lesz e-sim, F6 PRo-ban nagyobb eséllyel lesz.
Bő 1 hét múlva meglátjuk mi lesz a tényállás. -
Redmi Turbo 3-ra épül, ebben nem szerepel e-sim támogatás.
Redmi K70 pedig az F6 Pro modell lesz. Annak is ismert a specifikációja. Ott nem lehetetlen a dologAkkor úgy írom, szerintem nagyon nagy eséllyel nem lesz ( Nem kell tudnom hozzá.
)
De ne akarj összeveszni.Fentebb is azt írtam, hogy szerintem nem lesz, és hogy szinte biztos. A lehetőségét nyitva hagytam, de a véleményem az, hogy nem egy kedvező áru mobilban fogják ezt prezentálni.
Ezt nem kell elfogadnod.Ez az én véleményem, amit megjelenéskor lehet cáfolni.
Ha lesz benne, ennyi, tévedtem. A világ nem dől össze.
-
-
-
-
Na alira fel is került 450 ezerért.
Értelemszerűen túlárazás.
-
S-eye
senior tag
Lesz rá 3 év software támogatás?
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #25 üzenetére
Az enyémnek nem volt baja xiaomi 11 Lite 5G. A huginak volt xiaomi 11 Lite 5G Ne miután csináltam neki egy kalibrációt, nem jött elő többet neki sem. A Xiaomi Mi 10T az is van nekem annak sem volt baja.
-
válasz
LosBlancosRM #25 üzenetére
Nem tudom megítélni, nekem nem volt bajom eddig.
Ha Te használtad és szar volt max elfogadni tudom.Nekem egyetlen esetben volt egy zavar, amikor szarul került fel az üveg fólia
-
gombasm
aktív tag
A két processzor összehasonlítása:
Aki ez alapján eldönti, melyik a jobb....
Szerintem a gyakorlatban a fogyasztás fog dönteni valamelyik mellett, az egyéb mért különbségek 1% -osak. -
janeszgol
félisten
Arrol is cikkeztek, hogy gyorsabb. Antutu pontban jobb a 8s gen3. Bar ugye nem ez lenne az elso eset, hogy egy alacsonyabb szamozasu adreno gyorsabb lenne, gondoljunk az adreno 640 vagy 642 es 642L esetere, ahol utobbiak jo 50-70%-al lassabbak. (A 735 es 740 kozott nincs ekkora difi a tesztek szerint.)
A cpu resze kb 10%-al jobb a review-ek szerint a 8s gen3-nak.Az viszont igaz, hogy pl kamera specifikacioban az sd8 gen 2 a jobb. A 8s gen 3 nem tud 8k videozast, nem tud 4k 120fps videozast.
-
-
janeszgol
félisten
Izmos csapat.
-
Kíváncsian várom.
-
winss
tag
Lehet ez lesz az F2 pro-m utódja, ha jó áron lesz. Igazából még most is elég gyors csak a kamerája már ótvar mióta összetörtem a hátlapot.😅 Bár a motoros kamera nagyon hiányozna.
-
-
Rigormortiis
veterán
Ajjj...csak megakadt a szemem ezen a "Turbo" elnevezésen. Ha éppen nem az Apple/Samsung nevezéktanából ihletődnek, akkor..."Turbo"....
-
cirx
senior tag
Lehet tudni, hogy ennél a modelnél a szokásos Xiaomi közelségérzékelővel operálnak, vagy sikerült elhagyniuk már?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Donki Hóte #12 üzenetére
Le tudod játszani a telefonon is.
csak nem 8K-ban. Nekem még 4K tv-m sincs, meg monitor sem. Tehát nekem sem hiányzik. A 4K 60 az pont elég, h ne röcögjön és szép éles legyen.
-
-
szkaroly
senior tag
Itt vannak a különbségek táblázatban: [link]
-
Erősebb pedig a 8 Gen 2. De azért markáns eltérés nincs , inkább egálnak mondanám. GPU-ban erősebb
A 8s Gen 3 egy friss fejlesztés, de az "s" jelzésűek alacsonyabb teljesítményű chipek.
-
judas13
addikt
Várós!
-
mrThomi
addikt
He ? A sima F6 8s gen 3, a pro meg az erősebb 8gen 2-t kapja ? Mióta erősebb a 8gen 2 ? Szerintem itt valami elírás lehet
-
szkaroly
senior tag
A főkamera Sony IMX882 lesz, ami ugyanaz mint a Sony LYT-600, csak valamiért most így nevezik (Sony is megh*ly*lt teljesen).
-
szkaroly
senior tag
Gyakorlatilag két dolog maradt csak nyitott: lesz-e esim és mennyibe kerül.
-
Na végre, kár hogy nem oldalra kerül az ujjlenyomat olvasó, de erre már úgy látom van értelme beruházni.
Ez a 8s jól sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bejelentette a Xiaomi, hogy mikor esedékes a Poco F6 és F6 Pro premierje, a fotón pedig egyértelműen látszik, melyik Redmiből készül az új modell.
- EAFC 25
- Milyen egeret válasszak?
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Home server / házi szerver építése
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Vadiúj SSD-k!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest