- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #51 üzenetére
Az android 4.4 sem hasznalhato mar sokra. Sot az ötös hiaba nincs kitiltva az Aruhazbol, a Chrome csak v80-ig frissul, es mar a 126-nal jarunk. OTP app nincs 8.0 alatt.
-
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #48 üzenetére
Mert a bongeszok csak zabalnak. Ok a modern pacman. Es bongeszot mindenki hasznal.
-
janeszgol
félisten
válasz
MolnarZolee #39 üzenetére
20-30 Chrome tabnal megneznem melyik a jobb.
-
janeszgol
félisten
válasz
MolnarZolee #37 üzenetére
Plusz abban 4GB ram van. Jó gép, jó hardverrel, de a 4GB ram az 4GB ram. Igen Kungesz vagy ki szerint 2 GB ram is bőven elég...nem.
-
janeszgol
félisten
válasz
Rigormortiis #25 üzenetére
Ezek megint nem komoly érvek. Komoly érvet kérnék arra, hogy tabletben miért nem számít a kamera minősége. Érdekes, én védem, mert szerintem fontos, de mégis én írtam valid ellenvéleményt is.
-
janeszgol
félisten
válasz
Rigormortiis #23 üzenetére
De én nem a kiránduláson való fotózást értem ez alatt. Nyilván aki akar lehet ott is, de ott valóban nem praktikus. Ha kell neked a tablet, mert tanuló vagy, meetingelsz, valamit hirdetsz, kimutatásokat mutogatsz és kell fotóznod, akkor ne kelljen már eldobni a tabot és elővenni egy telefont egy értékelhető képhez.
De nem is a fotós, az állóképes a lényeges, hanem a videózás. Számít a kamerakép minősége, és persze a hangja is.
De igen tudom, a tabletpiac a földbe állt már régen, kevesen veszik, kevesen igénylik a tabletet, és ők sem a kamera miatt veszik*, bár most mintha kicsi felfutásban lenne a tabletpiac. Ugye most az a legnagyobb baj, hogy kijelző minőségben a telefonok nagyon elhúztak. Egy 60-70 ezres Redmi Note 12 120Hz-es oledje után egy 100 ezres Tab A9+ kijelzője nettó hányinger.*Emiatt itt nem gond, ha valaki nem ért velem egyet, de normálisan érveljünk.
Kettő és fél: nem én kezdtem idiótázni a másikat.
-
janeszgol
félisten
válasz
Rigormortiis #21 üzenetére
Igen látom rajtad. Csak tudnám, ha nem érdekel téged a másik véleménye, mert nem érdekel téged ezt látszik a vágódeszkás hülyeségeden is, akkor minek kérdezed meg?
-
janeszgol
félisten
válasz
Rigormortiis #19 üzenetére
Nem fogom magyarázni tovább, mert látom felesleges.
-
janeszgol
félisten
válasz
Jack Hunter #15 üzenetére
Doogee-t nem. A cég hozzáállása a vírusos, férges eszközeikre, nem. Doogee nem.
-
janeszgol
félisten
válasz
Rigormortiis #13 üzenetére
Igen, van ember, aki a hátsó kamerával is fotóz, videóz tablettel. Nem kényelmetlen, nem nevetséges (már).
-
janeszgol
félisten
válasz
Rigormortiis #2 üzenetére
CPU-ban kb 20%-al, gpu-ban pedig 50%-al marad el. Ez egy nagy érvágás. A vicc az, hogy az ára környékén még mindig ez a jobb hardver.
Jó a kijelző is.
Kamerában nem vagy alig marad el az új iPad Airtől.Mindenképpen ajánlott tablet még akkor is, ha SoC-ban visszalépett a Pad 5-höz és Pad 6-hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Battlefield 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest