Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janeszgol #26 üzenetére
"Ezt úgy tudnám megfogalmazni, hogy adott rétegfelhasználásban roppant hasznos tablet-ban a jó kamera megléte, aminek a felárát nem szívesen fizetné meg az átlagközönség,"
+1. Két vagy három tabletem volt / van, kábé egyikben se használtam a kamerát soha, semmire. És szerintem ez az átlag egy tablet esetén. Ennyi erővel lehetne nyugodtan vízálló, kalasnyikov álló, meg a jó ég tudja még minek ellenálló, mert biztos van valaki, aki használja majd olyan körülmények között is, ahhoz ez jól jön. Ha rajtam múlna, nem lenne főkamera egyiken sem, az előlapi viszont többeknek kellhet. Feleslegesen drágítja, mondanám, de teljesen mindegy, mert a gyártók úgyis elkérnék ugyanezt a pénzt, ha nem lenne a kamera helyén semmi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged