- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
janeszgol #34 üzenetére
Az analógia volt a lényeg. Vannak paraméterek, amelyek fontosak, meg vannak olyanok, amelyek rétegigényt szolgálnak ki. A tablettel való fotózás szerintem tipikus rétegigény. Ha választhatna az ember, hogy -30 ezer, és nem tudsz vele fotózni, szerintem sokan gond nélkül bólintanának. Én biztos, sőt, örülnék, hogy egy optikával kevesebbet kell takarnom.
-
MolnarZolee
tag
válasz
janeszgol #38 üzenetére
Meg kell védjem az ipadet, hogy az a 2 meg 4gb ram egy ipadben fényévekkel jobban teljesít mint az androidosokban akár a 8gb. Jelenleg még használok 2db ősrégi ipadet (1st gen és ipad4) és nincs komoly hardware-es gondjuk. Használhatóságukat csak az apple maga korlátozza.
-
válasz
janeszgol #26 üzenetére
"Ezt úgy tudnám megfogalmazni, hogy adott rétegfelhasználásban roppant hasznos tablet-ban a jó kamera megléte, aminek a felárát nem szívesen fizetné meg az átlagközönség,"
+1. Két vagy három tabletem volt / van, kábé egyikben se használtam a kamerát soha, semmire. És szerintem ez az átlag egy tablet esetén. Ennyi erővel lehetne nyugodtan vízálló, kalasnyikov álló, meg a jó ég tudja még minek ellenálló, mert biztos van valaki, aki használja majd olyan körülmények között is, ahhoz ez jól jön. Ha rajtam múlna, nem lenne főkamera egyiken sem, az előlapi viszont többeknek kellhet. Feleslegesen drágítja, mondanám, de teljesen mindegy, mert a gyártók úgyis elkérnék ugyanezt a pénzt, ha nem lenne a kamera helyén semmi.
-
-
Rigormortiis
veterán
válasz
janeszgol #24 üzenetére
Értem, amit mondasz, de a tablet kategória feltételezi egy telefon meglétét is. Mocskos fölösleges az a tabletban lévő hátsó kamera(á)k, ennyi erővel lehetnének olcsóbbak is vagy tehetnének bele bármi mást is.
De akkor a tv távirányítóba is tehetnének kamerát, biztos van az a helyzet, amikor jól jön
De itt be is fejezem, mert ez kb egy szinten van a szandál+zokni kombinációval. Nyilván a törvény (sajnos) bem bünteti, de nem sok embernek hiányoznának az utcáról, ha eltűnnének.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
janeszgol #22 üzenetére
Engem komolyan érdekel, mi motiválja az embereket arra, hogy egy kényelmetlen, nagy tablettel fotózzanak, amikor ott van náluk a kisebb, jó eséllyel jobb fotós képességekkel rendelkező telefon is? Ki lehet forgatni a értetlenkedésemet, de szerintem tudod te, miért vonom fel a szemöldököm.
Egy. Kettő: a direkt személyeskedést pedig hagyni kéné. Szerintem.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
janeszgol #10 üzenetére
Számomra értelmezhetetlen egy (vagy több) kamera a tablet hátulján. Van élő ember, aki ezekkel a hulladékokkal akar fényképet készíteni, amikor jó eséllyel a zsebében van egy telefon, amiben jobb kamera van?
Persze az előleapon, a hosszú oldalon legyen a szelficam a videohívásoknak, de ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Filmvilág
- nVidia tulajok OFF topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest