- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
A reklámok eltüntetésére: [link]
-
niklebi
senior tag
Nálam igaz XiaomiEU 2.0.4 rom van a telefonon, de nálam minimum 40%-kal jobb lett az aku idő. Én 99%-ban ugyan úgy használom a telefont, és előtte 4-6 óránál jobb képernyő időt nem tudtam elérni. Most simán meg van a 10-12 óra.
-
niklebi
senior tag
[link] Ebben a hozzászólásban írtad, hogy a lengyel srác linkelte. Megkerestem és le is töltöttem, de még nem mertem telepíteni. Talán a hétvégén neki állok. Nem szeretném ha megint 1 napig csak újra kellene telepítenem megint mindent. Így is elveszett az összes fotóm, a játékaim eredményei, (amikről csak áprilisi mentésem volt, több száz pályát vesztettem el).
-
niklebi
senior tag
Ezt mindenkinek magának kell eldönteni. Nagy különbség nincs a hivatalos romokhoz képest. A legnagyobb különbség, hogy alapból van Hívás rögzítés, nincsenek felesleges szoftverek, [link] itt van egy lista miben különbözik a Globális romoktól. Én mióta Xiaomi (több mint10 éve) telefonom van mindig a XiaomiEU romot használom, mivel rootolom a telefont.
-
niklebi
senior tag
válasz
#91658752 #1698 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem. Android 15-ről nem tudok nyilatkozni, mert én XiaomiEU romot használok, és a 2.0.1 stabil rom telepítése után állandóan újraindult a telefonom. Nem tudom mi a gondja, mert a kapcsolódó fórumban mindenkinek jól működik. Visszaálltam az előző romra.
-
niklebi
senior tag
Itt [link] ki lehet választani a telefonnak megfelelő romot, (Globális v. Európai) letöltöd a telefonra, majd elindítod az Update programot, jobb oldalt felül 3 pötty Chooe update package-vel betallózod és lehet telepíteni. Én biztos nem várnék a szolgáltatóra,v. változtatnék régiót.
-
niklebi
senior tag
Hiába telepítettem Format data módon, ugyan úgy random újra indult a telefon. Nem lehetett továbbra sem csatlakoztatni a PC-hez stb. Vissza telepítettem az előző romot, és most próbálom vissza állítani amennyire tudom. Minden elveszett ami a telefonon volt. Egyszerűen nem tudom mi a baja. Több mint 10 éve használom a XiaomiEU romokat,de így még nem jártam. Valami oka biztos van, amíg ki nem derül marad az előző rom.
-
niklebi
senior tag
Szia!
Én ma telepítettem az új HOS 2 Xiaom.EU romot. Milyen scripteket telepítettél? Én nem tudom a telefont a számítógéphez csatlakoztatni, mert nem csatlakozik, hanem pár másodperc után újra indul a telefon. Én minden telepítéskor lecserélem az Modem.img fájlt, mert ha nem akkor nincs mobilhálózat. A telefon eddig minden romon rootolva volt. Lehet, hogy ez okozza az újraindulásokat? Nem jövök rá miért indul újra ha csatlakoztatom a PC-hez. Ha csatlakoztatom egyszerűen lefagy a telefon, majd újra indul. Ha nem húzom ki a kábelt ilyenkor, akkor csatlakozik, de kb: 10 másodperc múlva kezdődik minden elölről. -
niklebi
senior tag
EU romot használókat kérdezem! Valaki telepítette a dec. 25-én kiadott 016 végű romot? Nála mit ír a telefon a biztonsági frissítés dátumának?
-
niklebi
senior tag
válasz
koppasz1986 #1206 üzenetére
Akkor már csak ki kell várnod pontosan a 168 órát. Örülök, hogy sikerült. Végig néztem a videót, és érdekes volt, hogy egy programmal verték át a kérelem kérdést. Ebből nekem az derült ki, hogy a jövőben is lesz megoldás, mindig lesz valaki aki megoldja. ( a videó készítő elég sokat szerencsétlenkedett)
-
niklebi
senior tag
válasz
koppasz1986 #1203 üzenetére
Még egy megoldást találtam [link] ezt még kipróbálhatod, de többször olvastam, hogy ez lehet a megoldás:
Követelmények: - Globális eszközzel
rendelkezik - Behelyezett SIM-kártya az eszközbe - Először is győződjön meg arról, hogy Xiaomi-fiókja 30 napnál régebbi. - Évente csak 3 eszköz rendszerbetöltőjét tudja feloldani fiókjával.
videó: https://streamable.com/7bqv4q > módosítsa a Xiaomi Community alkalmazás területét Globálisra > jelentkezzen be Xiaomi fiókjába > kattintson a Bootloader feloldása elemre > kattintson a Feloldás jelentkezése gombra Ha látja, hogy az alkalmazási korlátot elérte, meg kell várni, amíg a kínai idő szerint 00:00-kor visszaáll, majd ismét kattintson a (Feloldás jelentkezése) gombra.
Itt tudod megnézni a hivatalos Kínai időt: [link] -
niklebi
senior tag
válasz
koppasz1986 #1195 üzenetére
-
niklebi
senior tag
válasz
koppasz1986 #1195 üzenetére
Gondolom a HyperOs van a telefonon. Amikor én nyitottam nekem még MIUI volt a telefonon. Próbáld meg a MiFlash programmal vissza tenni a MIUI-t, hátha akkor sikerül. Más ötletem már nincs, vagy hagyj ki néhány napot és úgy próbáld.
-
niklebi
senior tag
válasz
koppasz1986 #1174 üzenetére
Elérte a jelentkezési kvóta korlátját, próbálja újra 09/14 után. Szerintem próbáld meg 14-én este 10 óra után, akkor Kínában már 15.-ke van. Én pont így jártam amikor nyitottam, és akkor úgy csináltam, megpróbáltam este, aztán délelőtt sikerült.
-
niklebi
senior tag
válasz
koppasz1986 #1170 üzenetére
Jó lett volna, ha leírod mit csináltál. Igaz én még év elején nyitottam, de most megnéztem, és tudnám nyitni a telefont. Fejlesztői beállításokban kapcsold be az OEM megnyitást, és az USB hibakeresést. Jelentkezz be a Xiaomi fiókodba. Utána a Xiaomi Community alkalmazásban is jelentkezz be, ugyan avval a fiókkal. Ha ez meg van, akkor alul jobb oldalt a Me részbe kell belépni és ott kiválasztani a Set up, ott a Change regiont Globalra kell állítani, utána jöhet au Unlock bootloadert. De itt [link] egy videó az egészről. Nálam nyitott a telefon, így nem tudom újra kipróbálni.
Mobil internet kell hozzá, Wifi-vel nem működik, és lehet, hogy le kell töltened az 5.3.34-es apk-t. (APKMirror) -
niklebi
senior tag
Akiket idegesítenek a reklámok azoknak ajánlom: Beállítások-->További csatlakozási lehetőségek-->Privát DNS-->Privát DNS provider hostname-->Egyéni név--> Ott beírni-->dns.adguard-dns.com
Nem lesz reklám. -
niklebi
senior tag
Letöltöd az EU romot a Pc-re. Kitömöríted, és az Images mappában törlöd a Modem.img Zip fájlt. Innen [link] letöltöd a megfelelő romot és abból átmásolod az Modem.img fájlt az előző helyére. Utána telepíted azzal amelyik neked jobban tetszik, v. Format data, v. update rom. Kész is vagy.
-
niklebi
senior tag
válasz
janakbacsi #496 üzenetére
Utólag olvastam végig a hozzászólásokat.
-
niklebi
senior tag
válasz
janakbacsi #485 üzenetére
Közben látom már megoldottad, így töröltem amit írtam.
-
niklebi
senior tag
A telefonon a Xiaomi EU stabil HyperOs rom van. Bármit csinálok nem működik a Sim kártya aktiválás a telefonon. A Mi fiókban látszik a telefon, de azt írja, hogy nincs Sim kártya a telefonban. A kártya Telekomos Domino kártya, ami a slot1 helyen van, és van esim a slot2-ben is, igaz az multisim. A multisim addig nem működik amíg a másik kártyát nem látja a telefon. Mit lehet ilyen esetben csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas felbontású OIS-es főkamera, eSIM, nagy tárhely, remek kijelző, jack csatlakozó, infra, gyors töltés és töltő. Az idei Redmi Note széria sztárja lehet az 5G-s Pro modell.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wuthering Waves
- Milyen TV-t vegyek?
- Mindent a graffitiről
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Apple TV eladó
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest