- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perjel
tag
Senki?
-
Perjel
tag
A Powercolor ATI Radeon 9600 pro-m újabban a boot alatt olyan freikivel adja ki a képet, amit a TFT-m nem bír el, ezért csak a ''Signal out of range'' feliratot látom, amíg a win el nem indult... (sem a boot folyamatot, sem a windows fekete hátteres splash screenjét nem), mit lehet ezzel csinálni? BIOS-t nem akarom átírni ha nem muszáj... (a winfosban meg hiába állítgatok bármit, az csak a winfosra érvényes).
Furcsa jelenség, emlékeim szerint akkor kezdte ezt csinálni, amikor winben 60 helyett 75 Hz-re állítottam a frissítést, amit még bír a TFT, visszaállítottam de semmi hatása... (mondjuk már a 75 Hz-re állításnak sem lett volna szabad ilyen hatása legyen szerintem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest