Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Én sajnálom hogy nem lehet a hajókat ellopni és szabadon hajózni a vizen.
Fura hogy online-ban is megöl a játék ha kimerészkedsz hajóval a nyílt vízre.
Online már loptam nagy gőzöst is,de a játék megöl amint ki merészkedsz mélyvízre.
Párszor sikerült leugratnom a vízesésen,de nehéz volt,mindig a sekély vízben kellett ógyeskedni hogy eljussak odáig. -
Z.m.Z
aktív tag
Valójában sokmindent nem szabad. Tudom, hogy nagyon nem menő ennek a játéknak a gyengeségeit hangsúlyozni, de azért vannak elég fura dolgai. Mondjuk, hogy mást se hallani csak azt,hogy mennyire részletgazdagon kidolgozott a világ, mert még a madarak röppte is a valóságnak megfeleő, fajta alapon. De például megverni nem lehet senkit, mert meghal bammeg egy állastól.... Nem elájul és odébbállsz, hanem meghal!! Simán lehetsz a világ legnagyobb szentje, miközben a sztori küldikben, százával ölöd az embereket. Nem lehet ellőni a térdét amitől azért általában jelentősen romlik a harci kedv, hanem meg kell ölni! Kötelező!! És közben maradsz "jó" ember. Ellenben megvédeni magad tilos!! Nem csinálhatsz meg alternatív módon sztori küldetést, mert ha nem csinálod azt amire a játék utasít, akkor a semmiből előkerülő kezelhetetlen mennyiségű ellenféllel áraszt el és instant halál. Olvastam, hogy mekkora morális kérdéseket feszeget a játék, de mi is az? Elengedni egy adós tartozását és ráébredni, hogy az uzsora milyen rossz, miután úgy rabolsz tanyákat, hogy 6-8-10 embert gyilkosz meg hidegvérrel??
Vagy amikor kint a pusztában, mindentől és mindenkitől rohadt messze elütsz egy embert a lóval és azonnal otterem a semmiből egy tanú és bár a legközelebbi város is kilóméterekre van, azonnal körözés alatt állsz és jönnek a rendőrök? Mobilon nem lehetne őket ilyen gyorsan mozgósítani. Úgyhogy nagyon úgy érzem, hogy az élővilág részletezése helyett, egy kicsit több életszerűséget vihettek volna a játékba.
-
30z.Samu
félisten
Nem HDD-ről, MicroSD kártyáról, Steam Deck-en játszom vele. Áttettem SSD-re, jobb lett a helyzet. Kicsit játszottam a grafikai beállításokkal, összességében egy jóval élesebb képet kaptam, mint ami konzolon van. PS-en megvan, de ott valamiért rohadtul blur-ös az egész meg a 30fps néha rohadtul be tudott zavarni. Pl. ha gyorsan kellett volna valahova tolni a célkeresztet. Örökkévalóságnak tűnik néha. Steam Deck-en belock-oltam 45fps-re, városokban meg sűrűbb erdős részeken beesik 37-re. Összességében sokkal jobb élményt kapok, mint PS-en.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Oké, elfogadom hogy “low” grafikán így fut a játék. Mivel sokat jàtszom BR jàtékkal annyira nem akadok fenn meg mégis csak OW ez a játék is. Csak valahol azt olvastam hogy ez bug, azért kérdeztem. Köszönöm az infót, talàn mèg annyit megpróbálok hogy átpakolom a játékot az SSD-re.
-
negyven2
veterán
Xbox One X-en játszok még mindig, tehát nem. Már vagy 4 éve így néz ki a karakterem.
Pontosabban eredetileg így, de sajnos van egy kis bug a szerkesztőben, és picit módosít rajta, ha kilépek a játékból...[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Nem tudom mi a szöszt rinyáltok ezen a rockstar launceheren,az is baromság hogy más steames játék nem kér más launcher-t.
Legalább 30 olyan játékom van steamen amihez kell másik kliens is,általában ha fut steam mellette még megy vagy 4-5 másik baromság.Most például 97,5 órája nyúzok egy steames játékot,de csak úgy indul ha egy másik cég launcherébe be vagyok lépve és még a játék külön launchere is elindult.[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
-
BogyóBP
addikt
Ez egy jó kérdés. Lehet lekeri a felhobol a beállítás adatokat. Nem szokott elszállni csak úgy ha atteszed vulkán api rol dx12 re de nincs értelme. A my games folderben van egy rockstar games mappa abban pedig az rdr2
oda tárolja le a konfig fájlt is esetleg azt kitorolhetned. Egy xml fájl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest