Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neleta
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert picit elakadtam...Újratelepítettem a laptopom (Alaplap drivere-ek és minden más elméletileg felrakva), de halkabb lett a hangszóró, illetve eltűnt a Realtek HD Audio szoftver is.
Ezért feltettem rá egy szoftvert drive-rel (google-ön találtam(, normál hang lett, viszont meghülyült a némító gomb: folyamatosan világított és azt át volt húzva a hang ikonja függetlenül attól, hogy épp valóban hangosan szól-e vagy sem.
így hát uninstalláltam a progit, és feltettem driver-t, amit találtam, a HP Convertible x360 11-ab0xx-hoz tartozó drivert: https://support.hp.com/hk-en/document/c06622884Most úgy néz ki, hogy jó a hang, viszont 2 dolog nem ok:
1. nem világít a halkító gombom a billentyűzeten,
2. nincs meg maga a szoftver.Laptop adatai: Hp envy m6-w103dx x 360 M1V66UA (Bang & Olufsen)
Audio adatok:

Kérdésem/kérésem az, vajon jó driver-t találtam? Mivel a gomb nem világít, de ez szoftveres probléma úgy néz ki. Illetve honnan tudnám letölteni a megfelelő Realtek HD audio programot?
Segítséget előre is köszönöm, ha kapok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pro Gamer Pc RTX 5070 TI / RYZEN 7 7800X3D / 32GB RAM / 1TB SSD
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest