- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
temes69
aktív tag
látom eléggé döglött ez a topik, de sikerült megoldani a problémát így beírom ide:
szal a biosban állítottam át a drága alaplapi hangkártya front paneljét hd audióról ac97re. így már a hd audio manager, hd audio second outputnak látja az előlapi csatikat(azt nem tudom hogy amikor eleve azon volt akkor miért nem). nah így már ha rádugom a fejhallgatóm akkor érzékeli és szól is vele. és ami a lényeg HANGOSAN
a régebbi lapomnál nem így volt, de ahhoz még az r1.78as verzió járt, ez meg már a 2.48as. ezek visszafelé fejlesztenek komolyan mondom -
temes69
aktív tag
sziasztok!
következő a problémám: asus p7h55m-pro lapom van(OS: win7 prof). driverfrissítés után a hangerő lement kb a harmadára. nagy nehezen kiderítettem, hogy a gond ott van, hogy a fejhallgatómat a hátsó panelba szeretném dugni. na most amikor bedugom akkor kiírja hogy egy jack csatlakozót csatlakoztattak, de a felugró panel nem jelenik meg ahol be tudnám állítani fejhallgatónak(előző gigás lapomnál így volt) és így a szerencsétlen első hangszórónak állítja be, ezért halk. az be van pipálva a beállításokban hogy jelenjen meg a felugró panel, de mégsem teszi. már felraktam a régiebbi alaplapi cdn lévő audio managert is, de hiába. már ott tartok hogy a régi gigabyte lapomhoz kapott cdről tolom rá az audio managert, hátha megjavul, mert így alig hallok valamit. valakinek esetleg valami ötlet azon kívül hogy vegyek egy másik hangkártyát?
ahogy így visszaolvasgattam látom, hogy másnak sem dob felugró ablakot win7 alatt. de nekem az előző lapom alatt is win7 futott és ott dobott. nah csak a régi lapos manager lesz itt a nyerő. majd melóból hazaérek kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- SONY LCD és LED TV-k
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
- Légies iPhone halvány színei
- OpenWRT topic
- BestBuy topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest