- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
temes69
aktív tag
sziasztok!
következő a problémám: asus p7h55m-pro lapom van(OS: win7 prof). driverfrissítés után a hangerő lement kb a harmadára. nagy nehezen kiderítettem, hogy a gond ott van, hogy a fejhallgatómat a hátsó panelba szeretném dugni. na most amikor bedugom akkor kiírja hogy egy jack csatlakozót csatlakoztattak, de a felugró panel nem jelenik meg ahol be tudnám állítani fejhallgatónak(előző gigás lapomnál így volt) és így a szerencsétlen első hangszórónak állítja be, ezért halk. az be van pipálva a beállításokban hogy jelenjen meg a felugró panel, de mégsem teszi. már felraktam a régiebbi alaplapi cdn lévő audio managert is, de hiába. már ott tartok hogy a régi gigabyte lapomhoz kapott cdről tolom rá az audio managert, hátha megjavul, mert így alig hallok valamit. valakinek esetleg valami ötlet azon kívül hogy vegyek egy másik hangkártyát?
ahogy így visszaolvasgattam látom, hogy másnak sem dob felugró ablakot win7 alatt. de nekem az előző lapom alatt is win7 futott és ott dobott. nah csak a régi lapos manager lesz itt a nyerő. majd melóból hazaérek kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest