- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
Nekem bejövős...
Nem vagyok egy nagy ínyenc így lehet sok dolgot nem veszek észre de pl. a gyenge látásom miatt a bazi nagy böngészőt le nem cserélném a régi 21"-os CRT-re.
A típust viszont jól válaszd ki. Én egy LG 32LH3000-et használok és az elején nem voltam elégedett vele. Életlen betűk és drágán is vettem. Azután kiderült hogy el kell nevezni a bemeneti csatornát PC-re és minden jó lesz. A hab a tortára hogy az USB kaput meg lehetett hekkelni (penről mindenfélét lejátszik)így pár tízezer ft.-al növeltem is az értékét. Így már tetszik is a készülék.
Játékok alatt sem vészes a helyzet. Inkább csak meglepő hogy CRT.-n sokkal részletgazdagabbnak tűnik egy grafika mint a tv.-n. Nem mondom hogy szar de érdekes.schawo:
-
temes69
aktív tag
látom eléggé döglött ez a topik, de sikerült megoldani a problémát így beírom ide:
szal a biosban állítottam át a drága alaplapi hangkártya front paneljét hd audióról ac97re. így már a hd audio manager, hd audio second outputnak látja az előlapi csatikat(azt nem tudom hogy amikor eleve azon volt akkor miért nem). nah így már ha rádugom a fejhallgatóm akkor érzékeli és szól is vele. és ami a lényeg HANGOSAN
a régebbi lapomnál nem így volt, de ahhoz még az r1.78as verzió járt, ez meg már a 2.48as. ezek visszafelé fejlesztenek komolyan mondom
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest