Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
Nekem bejövős...
Nem vagyok egy nagy ínyenc így lehet sok dolgot nem veszek észre de pl. a gyenge látásom miatt a bazi nagy böngészőt le nem cserélném a régi 21"-os CRT-re.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A típust viszont jól válaszd ki. Én egy LG 32LH3000-et használok és az elején nem voltam elégedett vele. Életlen betűk és drágán is vettem. Azután kiderült hogy el kell nevezni a bemeneti csatornát PC-re és minden jó lesz. A hab a tortára hogy az USB kaput meg lehetett hekkelni (penről mindenfélét lejátszik)így pár tízezer ft.-al növeltem is az értékét. Így már tetszik is a készülék.
Játékok alatt sem vészes a helyzet. Inkább csak meglepő hogy CRT.-n sokkal részletgazdagabbnak tűnik egy grafika mint a tv.-n. Nem mondom hogy szar de érdekes.schawo:

-
temes69
aktív tag
látom eléggé döglött ez a topik, de sikerült megoldani a problémát így beírom ide:
szal a biosban állítottam át a drága alaplapi hangkártya front paneljét hd audióról ac97re. így már a hd audio manager, hd audio second outputnak látja az előlapi csatikat(azt nem tudom hogy amikor eleve azon volt akkor miért nem
). nah így már ha rádugom a fejhallgatóm akkor érzékeli és szól is vele. és ami a lényeg HANGOSAN 
a régebbi lapomnál nem így volt, de ahhoz még az r1.78as verzió járt, ez meg már a 2.48as. ezek visszafelé fejlesztenek komolyan mondom
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

). nah így már ha rádugom a fejhallgatóm akkor érzékeli és szól is vele. és ami a lényeg HANGOSAN