Hirdetés
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsozsooooo
tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Hali ! Olvasgattam kicsit a témában
. Ezeket a hang karikat szemeltem ki : ASUS Xonar D1, ASUS Xonar D2/PM, CREATIVE Sound Blaster X-Fi Titanium , Creative Sound Blaster X-FI Xtreme GamerNa most

Azt nem igazán értem, mér nincs sem optikai/coax kimenet ha már ennyibe kerülnek ? Vagy lehetséges az, hogy az alaplapon lévőt használják ?
Kérdés még, Creative driver problémák vannak vista/win7 mellett ? -
-
Zsozsooooo
tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Köszi a választ ! Igazából nem nagyon tudom mivel nyújtana többet nekem egy +hangkártya a minősége ennek is jó szerintem ha nem merül fel ez a probléma akkor alig használja a procit ! Amúgy mit ajánlaná ha mégis vennék egyet ? 5.1 elég lenne és optikai kábelel használnám, jaj akartam is kérdezni melyik a legjobb minőséget adó csatlakozó optika,hagyományos ,coax ? Hangrendszer Z-5500 Digital
-
Zsozsooooo
tag
Hali srácok, találkozott már valaki olyan problémával, hogy audiodg.exe megbolondul és az egyik magot maximálisan leterheli akárcsak netezés közben is ? Nagyon bosszantó ! Ha folyamatok között kikapcsolom vissza áll 0-2%-ra és egy jó darabig nem jön elő a hiba de naponta többször is produkálja ezt !

Mi lehet a gond ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teufel M220F 4-8 ohm, 140 watt
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Anker Soundcore Motion X600 garancia 2026. 06. 24. 50 watt
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 16GB I 256GB I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Ezeket a hang karikat szemeltem ki : ASUS Xonar D1, ASUS Xonar D2/PM, CREATIVE Sound Blaster X-Fi Titanium , Creative Sound Blaster X-FI Xtreme Gamer