Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Netfone
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Zsozsooooo
üzenetére
Hi!
Sajnos nincs ötletem a gondodra, viszont van egy javaslatom. Elnézegettem a konfigodat és az jutott eszembe, hogy még rászánnál max 20k-t és vennél egy normális hangkártyát, ami nem terheli le a Quad processzorodat
, mellesleg nincs semmilyen gusztustalan zaj sem! Elgondolkodtató nem?
Nézd meg a konfigomat. Mai szemmel nézve egy rakás elektronikai hulladék, még sincs vele semmi gondom, tudom, hogy mit várhatok tőle. Az biztos, hogy "zajtalan" hangot processzor terhelés nélkül. 
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, mellesleg nincs semmilyen gusztustalan zaj sem! Elgondolkodtató nem?
Nézd meg a konfigomat. Mai szemmel nézve egy rakás elektronikai hulladék, még sincs vele semmi gondom, tudom, hogy mit várhatok tőle. Az biztos, hogy "zajtalan" hangot processzor terhelés nélkül.