- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Leírás szerint ez van a vodánál is, bár ők sima V9-nek írják és ír egy 1.3-as első kamerát is...gondolom elírás.
A kamerájával én nem igazán tudtam megbarátkozni, bár mostmár nagyjából nézhető minőségű képeket is tudok vele csinálni. Hiába lehet SD-re pakolgatni, mégis elfogy sok progi telepítése/használata esetén a készülék saját memója...Egyébként netezésre használom, nem a leggyorsabb, teljesen jól használható, ja és itt még egy: mindenhol írják, hogy HSDPA képes, no nekem még nem sikerült vele ilyen jellegű kapcsolatot létesíteni ott sem, ahol másik telóval ment....
Illetve még az anyaghasználat az ami picit silány, de igazából ez nem zavar, működik tökéletesen.T0rnad0 mellette van egy Samsung galaxy ace meg egy lg optimus 2x, valóban lassabb a ZTE, de nem olyan vészes, én hozzá szoktam hamar, netezésre bőven jó a sebessége. Galéri képek/videók megnyitásánál érződik, hogy nagyon lassúcska.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Synology NAS
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest