- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Apple Watch
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Engem special az MTK chipekben megjelenő GLONASS foglalkoztatott, de a normális telefongyártók általában az ismertebb GPS műholdak segítségével is jól használható, jól navigáló telefonokat adtak ki, így az sem nélkülözhetetlen. De persze ha van, az csak jó, a hasznára válhat.
[ Szerkesztve ]
-
-
citkar
addikt
Akit érdekelnek a technikai újdonságai, mert lesz és gyakorlatias is, ahogy emlékszem, szóval nem haszontalanok, de személy szerint nekem egyelőre nem szükségesek, így én nem hiszem, hogy megvárom, megelégszem a 6592-vel. De valakinek érdemes lehet várni, ez kétségtelen.
-
citkar
addikt
Én is azon gondolkodtam várjak-e erre vagy jó lesz a 6592, ami egyébként már így is több, mint kéne.
Végül arra jutottam, isten se tudja mikor jelenik meg egyáltalán és, hogy azután mikor lesz sok gyártónál és azután mikor lesz elfogadható(bb) árú...nem tudni semmit végül is ... és mivel a a 6592-es is megfelelő (én inkább elterjedtebb 3G-t szeretnék, mint kis helyen LTE-t) így valószínűleg nem várom meg a 6592-t. -
Terentius
őstag
Jiayumat karácsony körül válthatja egy 6595-ös masina
OnePlus 12 16/512
-
beteg
őstag
Egész jól néz ki, de az aksija nem cserélhető?
Csak futni kell!
-
vittorio7
őstag
"Kínában a legalsó árszegmensben landolhat."
Ez jó hír, talán idővel ide is eljut.
-
halkow
őstag
-
Dr.FantastiK
őstag
joo kis gepek ezek !
amugy mire kell a 64-bit ? mobilba).
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz #20749568 #29 üzenetére
Jó, nekem van egy Google Nexus One-m... Tök jól elvagyok rajta, ha telefonálni kell... De már bizonyos sebességet nem ér el... stbstbstb...
Már telefonként nem akarom használni, mert van amit nem tud ellátni.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz #20749568 #27 üzenetére
Hát azért 1 maggal... ne vicceljünk már... még az Android se futkározna...
A több mag azért jó, mert jól skálázható a teljesítménye. IGen akkor elég az 1 mag, ha háttérben szinkronizál, és hasonlók. Akkor megy az A7-es magok közül 1 vagy több.
Teljesítmény-igényes dolgoknál pedig az A17-esek
Az értelme az alacsony fogyasztás, amik általában az MTK SoC-okat jellemzi
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
bepe79
addikt
Ha ez itthon kapható lesz, akkor megvan az S Advance-em utódja egy olyan fél - 1 év múlva.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
citkar
addikt
Az MTK nagyon jó SoC-t csinál és aki MTK chipes GPS vevőt (mint céleszközt) használ nagyon elégedett, valamint telefonokban is jól működik, ha a gyártó rendesen összerakja.
Az, hogy sok telefonban gagyi a GPS, az a telefon gyártó spórolása (részben azért fonódhatott össze, mert az MTK SoC is olcsó és másban is spórolnak, amiben nem kéne). -
bteebi
veterán
Köszi, ez hasznos infó. Ettől függetlenül nem igazán értem a dolgot - mit ront, ronthat el ennyire néhány gyártó? A ZTE-kről úgy hallottam, hogy elég jól működnek, de például a Jiayuk és a ThL-ek nagyon nem. Ez utóbbit én is meg tudom erősíteni, nagyon gyenge a vétel, úgyhogy nehezen is találja meg a műholdakat, és viszonylag gyakran el is dobja a jelet, pedig az A-GPS és az EPO is engedélyezve van.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
smkb
őstag
A gps nem az MTK sara, hanem a készülékgyártóké. Az én ZTE V987-emben igencsak jó. Bőven 40db feletti snreket produkál, epo és online kapcsolat nélkül is még tetőtéri szoba közepén is pikkpakk talál pozíciót. A Jiayumban viszont teljesen hasznavehetetlen volt bármivel trükközve is.
-
Graphics
Jómunkásember
Korrekt, várjuk sok szeretettel..
Remélhetőleg az olcsóbb LTE-s chipekkel tarolnak még a piacon
-
bteebi
veterán
"A MediaTek vezetője nemrég arról beszélt, hogy cége ... a 64 bites architektúra és a 4G adatátviteli technológia fejlesztésére fókuszál"
Nagyon helyes! Legalábbis a 4G mindenképp, a 64 bitet meg majd meglátjuk. Kicsit gyúrhatnának amúgy a GPS-re is, mert azzal elég sok gond szokott lenni. ...meg akár tehetnének bele GLONASS-t is, bár lehet, hogy túl sokat akarok .
#2: Tény, hogy jó elképzelés. Sokkal kevésbé GPU gyilkos.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
A telefon kinézetileg pofás lett, de mit lehet tudni a MT6595 fogyasztás arányairól
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
xperiasigi
őstag
"Csak" hd tiszta szégyen
Egyébként sajnálom h nem nem lesz mtk-s wp egyenlőre mert akkor foglalkoznanak talán jobban a kínaiak is a wp-velIphone 6s
-
citkar
addikt
válasz -Faceless- #1 üzenetére
Szerintem az emberek többségének elegendő lesz ez is, nekem biztosan. 24 órát tuti kibír és az átlag embernek naponta feltenni töltőre nem nyűg.
(#16) xperiasigi:
Egyelőre jól elvannak az Androiddal, de én elképzelhetőnek tartom, hogy később mégis lesz MTK-s SoC-on WP...bár a nyakamat nem tenném rá. Csupán azért gondolom, mert az üzlet az üzlet és nagyobb vásárlói kör több pénz...csak egyelőre alig növelné a WP bevezetése ezt a kört és inkább másra koncentrálnak szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Forest48
aktív tag
Én mondjuk szeretem az MTK SOC-okat, nem igazán melegszenek, nem csócsálják annyira az akkut sem, és bőven kielégítő teljesítményt adnak azoknak, akiknek nem az a pár antutu pont hiányzik, amit már a használat során amúgy sem veszel észre.
-
veterán
Jól látom az oldalán, hogy 3 SIM fogadására képes ? LOL
3njoy the Lif3
-
aelod
veterán
válasz Peaceliker #6 üzenetére
rendelni tudsz most is, van lenovo, jiayu is igaz azok nem LTE képesek de mind 2gb RAM-os
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
student
őstag
válasz Peaceliker #6 üzenetére
sztem karácsonyi szezonra már lesznek én 8magos fullhds tabokat várom
-
Peaceliker
addikt
Nalunk vajon myaudio, concord, overmax, stb markakkal mikor jonnek a 8magos mtk soc ok?
"Oh my Goa'uld!"
-
Dr. Mózes
aktív tag
Nem hittem volna, hogy Kínában, a legalsó árszegmensben 8 magos telefonok vannak 2 GB rammal.
-
Nagy piros pont a 2Gb RAM + sima HD kijelzőért! Időtálló!
Üdv, pengwin
-
-Faceless-
őstag
Az az aksi kevés lesz ehhez, de várom a 6595-ös telókat. Év vége előtt jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Gmail
- eBay
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest