ZTE mobil – nyolc mag és LTE

A MediaTek vezetője nemrég arról beszélt, hogy cége egyelőre nem érdeklődik a Windows Phone platform támogatása iránt, hanem sokkal inkább a 64 bites architektúra és a 4G adatátviteli technológia fejlesztésére fókuszál, mely idén több globális gyártó készülékében is bevetésre kerül. Az MT6595 jelű processzor ugyan továbbra is „csupán” 32 bites ARM utasításkészletet használ, de a nyolcmagos megoldás immáron LTE modemet is tartalmaz, mely világszerte villámgyors adatátvitelt biztosít. A MediaTek új megoldása a ZTE egyelőre ismeretlen nevű készülékében lesz először elérhető, melyet követően számos más gyártó megoldásaiban is felbukkanhat

Az öthüvelykes mobilról egyelőre csupán annyit tudni, hogy alap HD kijelzővel érkezik, mely mellé 2 GB RAM, 16 GB belső tárhely, valamint 8 megapixeles fő és 5 megapixeles másodlagos kamera is elhelyezésre került. A 2300 mAh kapacitású akkumulátorral érkező mobil Kínában a legalsó árszegmensben landolhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • Piacon a kétkártyás Blade L2

    Spanyolország és Görögország elsőként juthat hozzá a ZTE népszerű „penge” sorozatának legújabb kétkártyás tagjához.

  • ZTE Blade Q Mini - kicsi huszár

    A kínaiak üdvöskéje az alsóbb szegmensben próbál irányt mutatni, nagyon jó sebesség, könnyed kezelhetőség, szép kijelző és 1 GB RAM jellemzi.

  • ZTE Blade V - négyhengeres energia

    A kínaiak véglegesítették a korábban nálunk járt terméküket, viszonylag nagy külső, négymagos hardver jellemzi, ráadásul az árcímke is vonzónak mondható.

  • ZTE Blade G - G lett és pont

    A kínai gyártó újdonsága a penge név ellenére nem annyira vékony már, viszont teljesen jól használható, gyors szoftver és kellemes ár jellemzi.

Hirdetés