Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
Valaki tudja, hogy hogyan lehet létrehozni úgy második partíciót, hogy a titanium backup is támogassa? Az útvonalnak root/data/sd-nek kell lennie, helyette nekem most root/data/sdext2 van. Megoldás?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jopek13 #1039 üzenetére
Az gáz, mivel a wifit csak az állapotsoron tudnád bekapcsolni, de ahhoz sem tudsz hozzáférni, mivel le van zárva a billentyûzet. Én annyit tudok mondani, hogy újra kellene rakni az egész telefont. A gyári szofver visszaállításában nem tudok segíteni, mert nekem nincs meg egy backup-ban sem. (Talán kérdezd Superhun-t privátban)
(#1038) Barni79: Kérd az update zip-et Superhun-tól privátban (pár hsz-szel ezelôtt egy másik fórumozónak is ugyanez volt a gondja.)
-
jonnyjoker01
veterán
Tisztísd ki a belsõ memóriát SD maid-del (programtisztító menüpont alatt), cleaner mastert futtasd le, plusz töröld a dalvik-cache-t (link2sd egyebek menü). Nekem mindezek megcsinálásával felugrott a szabd hely, de nagyon. (nekem eddig a min. belsõ helyem 49mb volt, de ezzel 100+-ra húzta fel.)
-
jonnyjoker01
veterán
Én kifelyezetten ajánlom. Amikor úgy kb. 20 alkalmazás volt letelepítve, akkor is megvolt a 100 mb szabad hely. Kontra viszont, hogy néha instabil, úgy hetente egyszer nekem elõjön, hogy pár játék el sem indul, de akkor bemegyek a link2sd menüjébe és kiválasztom az újratelepítést. Így adatvesztés nélkül újra mûködni fog az app.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Van olyan program amivel át tudom állítani a képernyõkikapcsolási animációt? Jelenleg csak elhalványul, de mondjuk olyan TV-szerût keresek, mint a Blade-nek. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Superhun #938 üzenetére
Valahogyan azt kéne megoldani, hogy alapból a memóriakártyára tegye a data-t. No de mindegy... A legnagyobb baj, az az, hogy maga a játékon belül van egy telepítő, és azt kéne valahogy meghackelni, de programozni apk-t nem tudok. Majd még ügyeskedek hátha valami okból kifolyólag működni fog.
Új kérdés
: Shadowgun Dead Zone van android 2.3-ra úgy, hogy kijelzőre illeszkedik? ( Van valami béta verzió, csak az WVGA és nem tudok rányomni a gombokra
meg persze a hivatalos az android 3+)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Superhun #936 üzenetére
Az a gond, hogy telepítés után 0,00 bájt szabad hely marad a telefonon, és az összes alkalmazás összeomlik kivéve a játékot. Elindítani sem tudok egy homescreent vagy a Link2Sd-t. Újraindítás után is sorra írta ki az összeomlott programokat, alig tudtam uninstallálni a revoltot. Reménytelen.
-
jonnyjoker01
veterán
Van ez a ReVolt classic nevű játék. Letelepítem kis töltés után kiírja, hogy installing... utána pedig bejön egy fekete kép és magától kilép. Később rájöttem, hogy azért van ez, mert a belső memóriába telepít. Ha Nincs elég belső memória akkor ugyebár nem indul el az alkalmazás. Egyszer sikerült 101 MB szabad helyet teremtenem, sikerült telepíteni, játszottam is rajta, de egy pont után kiírta, hogy nincs elég belső memória, kilépett és többet nem indult be.
Nincs valami mód arra, hogy ne a belső memóriába telepítse a data-t?Köszi
Megjegyzés: Data-ként kezeli ezt a 100+ MB-ot, úgyhogy linkelni nem lehet (legalábbis link2sd vel)
-
jonnyjoker01
veterán
Nem lehet int2ext-et telepíteni valahogy? A link2sd nagyon unstabil, plusz sokszor még az appok sem mûködnek, persze csak azok amelyek linkelve vannak
-
jonnyjoker01
veterán
Na figyu, letelepítettem a stock romot, de ha cwm-be akarok lépni fehér alapon fekete betűvel kiírja, hogy FTW. Ez vajon mi?! Uninstallolta mahgától a CWM-t???
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
huhuhuu... #906 üzenetére
Hát nemtudom... Talán még várok, hátha valaki készít nekem egy backupot, aztán azt rakom fel...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
huhuhuu... #903 üzenetére
Köszönöm válaszodat... Tudsz adni egy linket a gyári romhoz? Backupolni már persze nem volt eszem... ( T-mobilos KIS Plus)
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Az mitõl van, hogy játszok egy játékon ( pl. CS Portable) és egy ponttól el kezd picit laggolni, utána 1-2 másodperccel késõbb úgy lefagy a telefon, hogy csak az akksi ki-be segít rajta. Fõzött romom van, de a gyárin is ezt csinálta, és csak 3D-s játékok esetében fordul elõ.
2. Int2Ext van erre a telóra?Köszi a válaszokat, Joni
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
h1ght3chzor #893 üzenetére
Ha szereted az FPS-t, akkor Critical Strike Portable, Brothers in Arms 2, NOVA 1
-
jonnyjoker01
veterán
A rascally81 féle romot tudja valaki linkelni? Én csak hibás linkeket találtam a fórumon
.
-
jonnyjoker01
veterán
Szervízmenü kódot tud valaki? Pl Alcatel OT 918-nál *#*#3646633#*#*, alcatel ot 816-nál *#364463#
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
huhuhuu... #806 üzenetére
Én nem teszteltem le alap romon, hanem a tesztben szereplő értékkel hasonlítottam össze, ami 2413 pont. Ezek alapján még viszont lassabb is a rom.
De hogy lehet ekkora eltérés a te és a tesztben szereplő mobil között?
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget, a romot letelepítettem, és mindenkinek ajánlom: gyorsabb mint a gyári, meg persze szebb.
Joni -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Ezt a Romot amit néhány napja linkeltem, úgy is fel tudom rakni, hogy mobilról letöltötted, szimplán bemásolom a memóriakártyámra, és onnan telepíteni fel? Magyarul, hogy ne kelljen gépet használni hozzá..
Köszönöm, Joni -
jonnyjoker01
veterán
A ram felhúzását csak a GTA vice city miatt tettem volna meg, igaz, hogy ment 30 fps-sel, de random magától kilép játék közben. Nem vagyok biztos hogy ez lenne a baja, de kifelyezetten erről a problémáról nem találtam semmit a neten.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
huhuhuu... #776 üzenetére
Köszönöm a választ. Főzött rom csak azért kéne, mert a ramot szeretném növelni, amihez custom kernel kell.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
huhuhuu... #773 üzenetére
Értem. A gond az, hogy custom kernel kéne neki (kélsőbb megtaláltam a hiba okát) azt meg nem nagyon találni zte kis-re. Szóval ezt hagyom. Annyi lenne még hogy ezt a főzött romot próbálta már valaki? Ha meg tesztelem, de mondjuk belehal a telóm megtudom javítani?
Ezt az egyetlen főzött romot találtam erre a telefonra.
Esetleg azzal lehetne próbálkozni, hogy hasonló, de másik készülék romjait felteszem erre?Thx és bocs a sok kérdésért:
Joni -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
A virtuális RAM növelésérõl tud v
ki v.mit? Nekem egy kernel hibát ír ki. Kerneleket valahonnan le lehet tölteni?
Thx -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Problémám lenne videólejátszással kapcsolatban: rengeteg gameloft-os játéknak az intrója ma már egy videó, amit a gyáti videolejátszó nem tud megnyitni. Ezzel nem is lenne baj, mert általában nem érdekel az intró, csak az a bwj, hogy innen nem megy tovább, kilép az alkalmazás automatikusan.
Tud valaki valamiféle megoldást? Thx -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Mivelhogy rootoltam a telót szeretnék proci húzásban érdeklõdni.
1. Érdemes-e felhúzni a procit ( a szempontom hogy menjen rajta pl. NOVA 2, Medal Combat 2, GTA 4, Asphalt 6 stb... )
2. Ha érdemes akkor hogyan tegyem ezt meg?
Válaszokat elõre is köszönöm,
Jonatán -
jonnyjoker01
veterán
Köszönöm mindenkinek a segítséget, csak egy fastboot driver kellett amit [ez] alapján csináltam meg és már minden OK!
-
jonnyjoker01
veterán
Igazából az a baj, hogy a fastboot-os résznél eleinte bejött h új hardver ( Android néven ) de nem engedélyeztem az automatikus illesztõprogram letöltését, viszont mostanában már be se jön, hogy új hardver. Szóval az a gond, hogy nincs mihez letölteni a drivert.
De ez csak tipp, lehet, hogyha mindent teljesen elõrõl kezdek, uninstallolom a drivereket, törlöm a registry-ket akkor minden megoldódik. Holnap fogom kipróbálni, úgyhogy majd jelentkezem.
-
jonnyjoker01
veterán
Szia
Nem megy, de még megpróbálom a laptopon is. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #745 üzenetére
Megvan
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Rootolásban kéne egy kis segítség, mivelhogy már vagy tízezredjére próbálkozom és mindig ezt kaptam:Mindent megcsináltam amit a fórumon eddig leírtak, felraktam 3x a drivert, letelepítettem a handset drivert, a PdaNetet, de semmi.
Win XP-m van, semmi Win 7. Ja és sürgős lenne.
Thx, Jonatán
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Van valami hír a cyanogen romról erre a telóra?
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest