Új hozzászólás Aktív témák
-
airmax_2.0
tag
Köszi... jó kis teszt volt... a benchmarkok pl sehol máshol nem voltak...
Ezen fölül már csak egy gondolatot tudnék a zte staff srácnak sugallni...
Minél előbb látni szeretnénk a kínálatban... ne húzzák el októberig , ha lehet...
(amúgy emlékszem még az mwc idejéből kelt hozzászólásra, ahol a 2012 Q2 végére ígérték a mimosa x megjelenést, egy srác azt írta, lesz az még szeptember is mire hozzánk elér...
Akkor ez marha soknak tűnt.. ) -
Peterson_
addikt
Az első képet meglátva egyből a Nexus ugrott be, a cikket tovább olvasva láttam, hogy nem csak nekem ez a benyomásom.
Jön fel a ZTE, mint a talajvíz, eddig kb az összes készüléke tetszett, ha késztetést nem is nagyon éreztem, hogy beszerezzek egyet.
Ez is pofás kis kütyü lett, de az a kamera....Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
airmax_2.0
tag
Az akkumlátor dolog szerintem is javítható szoftveres optimalizációval, ugyanis a techradar.com -on egy alapos tesztben pont azt olvastam, hogy az akksi elég jól bírja. Tehát az angol kiadásban már javítottak valamit a törökhöz képest... Így jó az esély, hogy nálunk is ezen a téren egy javított verzió jelenjen meg...
A képernyő érzéketlenség, a kamera gagyiság általános... azt be kell vállalni az árért...
A rádió számomra érdektelen, azon nem fog múlni a vétel ..
Szerintem a megjelenéskor a következő néhány pont fog véglesíteni a mostani grand x vételi szándékomban... Ez pedig a versenytársak kínálata..- a galaxy s2 folyamatosan csökkenő ára... ma kb 95 eFt " 2 év szerződéssel (a tudását ismerjük)
- A huawei ascend p1 szerintem valamivel jobb paraméterei, (kb galaxy s2) de meg kell vizsgálni az árát.., (amit a huawei a samsung alá pozicionál kb 20%-al..)
- van mégegy árban igen versenyképes készülék, amivel csak az a baj, hogy a megjelenéséről a világon semmit sem tudni... (paramétereiben szintén gs2, huawei ascend P1, versenytárs) Ez pedig az Alcatel OT986...Akárhogy is... Ha az 1GB memóriás változat (akár hűségidős szerződéssel is) 60 e körül lesz akkor nálam nyerő.. (tekintve hogy körülöttem legalább 3 embernek van Blade-je akik szeretik a zte-t) de mondjuk ha a huawei nem lesz több 70-nél akkor meg fogom gondolni, hogy esetleg megéri-e a többletet. /nekem most huawei-em van és nem haragszom érte... /
-
elpatkorado
aktív tag
Várjuk sok-sok-sok szeretettel!
-
mrkatona
tag
Nem lenne rossz telefon ez de látszik, hogy a spórolásnak bizony ára van.
Belekerült ez a gyenge kamera, amivel egy csapásra agyon lett ütve a fotózás meg a HD videózás is.
Persze a processzor meg a jó felbontású kijelző az szuper, de akkor meg előállnak ezzel a gyenge üzemidővel és az alul méretezett akkuval???
Meg nem világítanak a gombok?
Meg nincs rádió?Kár érte, pedig nagyon vártam.
-
Devid_81
félisten
ZTE odapirit, sebaj, kell is, a Blade-el alkottak, letettek az asztalra amit kellett, eljart felette az ido ugyan, de sebaj, itt a melto utod.
ui meg sem neztem ki volt az "elkovetoje" a cikknek, mert most nincs idom, csak gyors a hardverre ralestem...de miert gondoltam, hogy Bog-nak koze van ehhez?
"Kétmagos, 1 GHz-en ketyegő, Tegra2-es processzor szolgáltatja a teljesítményt, ehhez 1 GB RAM-ot tesznek majd a hazai piacon debütáló masinába, a törökök ennek csak a felét kapták. Visszavágunk Mohácsért!"
...
-
arn
félisten
a giga ram nagyon elkel manapsag az andorid ala - a galaxysel most is ellennek, de a memoria folyamatosan elfogy alatta, utana meg belassul vagy hulyesgeket csinal.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
socialkiller
tag
Külsőre egy Samsung Galaxy nexus másolat De amúgy elég pofás "kis" készülék
[ Szerkesztve ]
Üdv, Patrik
-
dsr
senior tag
Nagyon kedvező ár/érték. De mi van azzal a pletykával, hogy a hazai Grand - X-ben egy 1 magos 1.6 ghz-es Intel Atom proci lessz?
-
kcsa
veterán
Első képen amúgy egy az egyben úgy néz ki mint a HTC One S...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Remélhetőleg sikerül javítani pár bosszantó hibát, de ha tényleg ennyiért jön prepaid csomagban, akkor tarolni fog.
<< Heimdal >>
-
sdd2
veterán
Én találtam még egy hibát
a FaceTones pedig valami csnegőhang-arckép összerendező lehet, de a tesztkészüléken ez nem indult el.
Köszönjük a cikket, elég jó teló.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
DS39
nagyúr
brutál hardver, de az aksi idő ugyanúgy kuka mint a blade-nél (vagy inkább rosszabb). legalább toltak volna bele 2500-as aksit, akkor nem lenne ilyen gond. így viszont felejtős sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Muki94
aktív tag
Majd a főzött romok úgy is orvosolni fogják az aksi problémáját
A kamera bénasága emlékeztet a Pengével készült képekre...abból is volt 5megapixeles változat.
Ha IPS vagy AMOLED kijelző lenne benne ( de legalább SLCD), akkor egyből cserélném rá az SGS-em... még ha a jelenlegi árhoz 5 ezer forintot hozzácsapnának is!Ilyen dizájnnal még több telefont látnék, mert számomra ez a nyerő..bár még mindig nem értem, mi szükség van a hardveres keresőgombra
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Azért várjuk meg a végleges tesztet. Ha jó lessz akkor sajnálom hogy lg l7 et vettem.
-
G-Vas
csendes tag
Ha ez tényleg 60k lesz, akkor rengetegen fogják venni. Főleg ha az akku üzemidőn, és a kamerán javítanak, és mondjuk bekerül szolgáltatói kínálatba.
Egy kis hiba a szövegben: "Talán egyesek szerint túl enyhe leszek, de az Ajánlott plecsnit is rá tudom rásütni, ha tényleg mindazon ígéretek megvalósulnak, amiket a hazai képviselet mondott."
-
goodboy007
senior tag
válasz menyhartlevi #1 üzenetére
A számból vetted ki a szót
Well done ZTE, végre normális architektúrájú procit kapunk!
Bár az akksi az tényleg fájó pont lehet, 60k-ért még így is brutál jó vétel!"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
BDave
őstag
válasz knyitogato #24 üzenetére
Akkor ma is tanultam valami újat
-
Ptech
addikt
Ha az akksit sikerül normalizálni, akkor még én is befizetnék rá.
-
embe
nagyúr
"1 GB RAM-ot tesznek majd a hazai piacon debütáló masinába, a törökök ennek csak a felét kapták" <-- kicsit dejavu érzésem van. Anno a Blade is így kezdte, aztán kiderült a turpisság, a letiltott ram. Lehet itt is az a helyzet.... Majd jön erre is egy "csodazip"
-
hodostamas
addikt
Csak a minőséget is sikerüljön most hozni, ne csak a jó árat/hardvert
-
BDave
őstag
Eztet én nem értem: "egy-két hasznos segédprogrammal segíti azokat, akiknek nincs érkezésük a Play Áruházban turkálni vásárlás után" Mi vaaaan??? Nem inkább "nincs idejük"?
-
Gooffancs
tag
Ha Tegra 2 van benne, akkor Tegra Zone is ott van mögötte... Így talán még jobban "bestbuy"...
-
csibor
addikt
Teszt előtt azon gondolkodtam elhamarkodtam az Alcatel OT995 beszerzését, így teszt után nem érzek késztetést a cserére.
-
amanoba
őstag
Egy gyenge kamera+gyenge akku teljesítményre, valamint beígért javításokra, ram bővítésre ajánlottat adni lehet, de eddig nem volt szokás...utólag esetleg szoktatok módosítani.
Továbbra is az a véleményem, hogy kicsit túlárazott lehet, és elnézőnek tartom a tesztet.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
őstag
ez így tényleg best buy, a kamerát nagyon sajnálom, az üzemidőben meg reménykedem, hogy tényleg nem végleges állapot.. már csak abban bízom, hogy az a bizonyos szolgáltató (kivételesen) a Vodafone lesz..
[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
-
hito
nagyúr
"Az érzékenység kicsit más tészta, talán egy picit határozottabban kell hozzáérni a panelhez, mint más eszközöknél."
Itt (is) cseszték el a Skate-et is. A kijelző érzékenysége már-már egy rezisztív panellel vetekedett, frankón rá kellett tenyerelni, hogy észrevegye magát.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Matada2.3
veterán
Szinte látom benne az atrixom lehet tesòmnak egy ilyet kéne venni
Finn the human
-
zsoca1986
csendes tag
El Grande ZTE,ha az ára ennyi lesz akkor KELL!! (és veszek is egyet).
-
Nagyon jól hangzik Szerinte ma kijelző viszonylagos érzéketlensége is szoftveres probléma lehet. Kíváncsian várjuk a végleges készüléket!
-
margithid
veterán
Ez igen!
Remélem valami hasonló hardverrel jön majd wp8as készülék is zte-től! -
mathaus=)
senior tag
Rengetegen fogják szerintem ezt a telót választani, és a gyári felületnek köszönhetően valószínűleg a frissitések is időben fognak megérkezni. Grat ZTE!
-
syler123
veterán
Ha tényleg 60-ba fog kerülni, akkor nálam nem kérdés, hogy megveszem, nagyon jó cucc. Remélem az aksin majd javítanak. A kamera engem nem érdekel, még kicsit sem, ha nem lenne benne úgy is jó lenne nekem. Fő, hogy legyen akadásmentes a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Ne legyen benne rádió, és a különbözetet költsék az aksira!
Remélem, a kamerán lehet még szoftveresen is segíteni, mert ez a minőség elég harmatos!Ha, lesz a T-nél, és még az ára is jó lesz, akkor benevezek rá, szép emlékeim vannak a Blade-ról!
Bog: remélem, lesz majd frissítve a teszt, ha előkerül egy végleges cucc!
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Szerintem sokan megtalálták ebben a telóban a Blade utódját.
-
joey04
titán
ennyiért tényleg jó vétel lesz
-
knyitogato
őstag
Erősebben kell nyomni a kijelzőt?
-
Csomag01
tag
"1 GB RAM-ot tesznek majd a hazai piacon debütáló masinába, a törökök ennek csak a felét kapták. Visszavágunk Mohácsért!"
Ezen bedőltem[MOBILSZÁM VÁLTOZÁS] Üdv. Csomag01
-
HawerKing
őstag
Hm erre mar en is lecserelnem a Galaxy S Plusom
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
menyhartlevi
aktív tag
Megtaláltam a Blade-m utódját!
Viszont az 1GB RAM nagyon jó , az üzemidő rossz hír!![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest