- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple iPhone 17 - alap
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danniel
tag
válasz
madmike #2370 üzenetére
Én is hasonló cipőben járok. Kértem faxon igazolást az eü pénztártól. El is küldték 10 perc alatt. Felhívtam az árkádot, és megrendeltem a telefont. Mondtam a csajnak, hogy így elesek a webshop kedvezménytől, erre csatolt valami reklamációfélét a megrendeléshez és mondta, hogy az első hónapban jóváírják a számlámról. Úgyhogy aki nem tud vmiért webshopról rendelni, reklamáljon. Ja, és a 8 napos cserelehetőséget is megkaptam, mintha weben rendeltem volna... Az igazolásra nem volt szükség...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- BestBuy ruhás topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fotók, videók mobillal
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3571
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest