- iOS alkalmazások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
válasz
zazumisi #4208 üzenetére
Ez az érzéketlenség nálam is volt az első kb 1 hétben. Mert csak úgy egy pillanatra bökdöstem a képernyőt. És sokszor nem reagált. De rájöttem,h ha szinte alig érek hozzá, tényleg annyira,h nem is érzem,akkor is hibátlanul működik, csak éppen egy ezred másodpercel tovább kell rajta tartani az ujját az embernek. Nekem így tökéletesen hiba nélkül érzékel.
-
Peter_Pan
tag
válasz
zazumisi #724 üzenetére
Kedves Zazumisi!
Én hosszú ideje keresgéltem a bemutatótermekben életem első okostelefonját és nem érdekelt mi állítólag a trendi, mert pontosan tudtam mit akarok egy mobiltól. Kellően jó készülék esetén arra is készen voltam, hogy szolgáltatót váltsak.
A lényeg: számomra váratlanul megjelent a nem éppen jó készülék kínálatáról híres szolgáltatóm, a telering (osztrák T-Mobil gazdaságosabb profilú leánya) kínálatában a készülék. Elmentem hát megnézni és néhány másodperc alatt 2x is leesett az állam: először a képernyő minősége miatt.
Úgy hiszem ezzel válaszoltam is kérdésedre, szerintem azonban a legjobb amit tehetsz, hogy megnézel saját szemmel egy bemutatópéldányt.
(mert csak te tudod, hogy neked mi a jó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Lexus, Toyota topik
- Automata kávégépek
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Path of Exile 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Zephyrus M16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest