Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Magisk
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
1. Akkuidő használattól függ, mint minden okostelefonnál, nekem ha minimális "okos" használat mellett inkább csak telefonálok, este repülőzök, akkor 3 napot elmegy, lehet, hogy 4-et is (ilyen sokáig valójában sosem bírtam ezt a fajta használatot) de ez már a telefonálás mennyiségén, és az épp elérhető tornyok távolságán is múlik

Közepes (bármit is jelentsen ez) nyúzásnál (némi GPS trackelés, esetleg kis navi is, végig WiFi, telefon, fél óra játék) nekem 50% körül van, mire hazamegyek, ha a gyerekek nem mozizzák le a maradékot, neki mernék menni még egy napnak, de inkább naponta töltöm.2. Hangerő - ezt ki kellene próbálnod. Nem tudsz a környéken elérni egyet próbára? Lehetőleg legyen rajta PowerAMP is, abban elég jó eq. van.
3. Ez tudtommal itt (is) tabu. Amúgy meg bármelyiket, a jelenlegi ROM-ok nem allergiásak a függetlenítésre. Forrásból főzött ROM nincs, nem is biztos, hogy valaha lesz, a jelenlegiek "csak" custom ROM-ok valamelyik hivatalos verzióból.
-
atillaahun
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Kimenethez nem értek, akkuidővel viszont én nagyon meg vagyok elégedve. Ahhoz képest hogy nagy dög kijelző viszonylag alacsony fényerőn elmegy ~8 órát is (ha más nem fogyaszt). A processzor és a rendszer fogyasztása is nagyon takarékos. Egyedül a WiFi zabál rendesen, bár más készülékekhez képest az is átlagosnak mondható.
Én most úgy töltöm naponta, hogy minden nap van benne 1-2 órányi filmezés is. Ha nem nyomkodod szerintem simán elmegy 2 napot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motoros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő