Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris1602
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Helló
gondoltam visszajelzek, hogy a memóriakártya-gondot egy cserével sikerült megoldani, mégpedig az én samsung cl6os 16 gigásomat tettük a ZTE-be, egyből felismerte és frankón megy (én pedig megkaptam a cl10es kingstont, amit nem ismert fel, a Defy-m működik vele)
nem tudtunk rájönni mi lehetett a gond, de lehet hogy érdemes lenne beleírni az első HSZ-ba, hogy gond lehet a sebes kártyákkal.
üdv és köszi mégegyszer -
andris1602
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Mindenkinek köszönöm a választ. a telefon kidobós rész inkább az aktuál-hangulat kifejezésére szolgált, természetesen ennek veszélye nem áll fent.

(#6753) andyTM: bekapcsolt készüléknél próbáltam én, és a saját 8 gigás kártyámat így is felismerte, a bátyám tegnap egész délután próbálta megoldani a dolgot, gondolom párszor ki is kapcsolta a telót. ez miért fontos?
(#6755) Zsolt_72: az sd foglalat hibája szinte kizárt, mert más kártyákkal működött (2 másikat is kipróbáltunk benne). a kártya teljesen új, és a számítógép felismeri, másik telefon felismeri, elvileg teljesen rendben van. szoftveres gondra gondoltam, de miért pont ezt a kártyát nem szereti?
(#6757) kelzsoca: kingston kártya került bele, cl10-es.
lehet hogy a class10-el van gond? mert a másik 2 kártya amit belepróbáltunk 4-es és 6-os volt, azokkal ment.
Ti milyen sebességű kártyákkal használjátok?köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest