- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elindult az Android 16 alapú Nothing OS 4.0 nyílt bétája
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
"El kell fogadni azt a tényt, hogy ez a készülék 90%-ban Intel referenciatelefon - ez alapján kell törődni vele. Intel referenciaforrásunk pedig van"
Ezt az infót szeretném már egyszer látni, hogy honnan van! Légyszi mondjátok már meg nekem, hogy miből gondolod hogy a SoC-on kívül, ami nyilván azonosnak tűnik bármi egyezés van bármelyik eddig modellel is. Persze vannak még ismert részek: tudjuk milyen a GPU. Látjuk az akku paramétereket, tudjuk hogy rajta lóg egy BCM4330-as chip. Ki lehet csalni a végfokok típusát, lehet tudni még ezt azt, de itt vége a történetnek. Körbe az összes több kismillió paramétert nem ismerjük benne. Sehol egy utalás a memória kezelésre, stb. stb.
Nem azt mondtam, hogy meg sem próbáljuk, meg nem is arról van szó, hogy nem örülnék neki, hogy van bennetek kitartás, de ne tegyünk addig szerintem felelőtlen ígéreteket semmire, ameddig valami nem 100%. Itt majd akkor lesz érdemi előrelépés, ha tényleg elindult legalább bármelyik kernel. Nem rosszindulatból írtam a 3.4-est sem, csak kb. ugyan ott tartunk vele, mint ezzel, mert a SoC támogatás megvan, körbe meg úgyis fel kell építeni, mert ott vége is van minden átfedésnek ahogy elnézem.
Szét kéne szedni két ilyen modellt. Kiderülne merre hány méter. Szerzel egy Razr I-t? Én szétszedem a GXI-t, ha ezen múlik...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- iPhone topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- VPN topic
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest