- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
keep2000
tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Csatlakozom. Én a korábbi telefonjaimon leginkább kényszerűségből használtam custom ROM-okat, kisebb részben teljesítmény/akkuidő/buheraszellem miatt, nagyobb részben azért, hogy ki tudjam terjeszteni a tárhelyet, mert szűkös volt.
Most van hely, nekem nagyon elegendő teljesítmény is (nem vagyok egy hatalmas gémer), egyelőre élvezem a stock android stabilitását. A root mondjuk nem rossz, leginkább Titanium Backup meg AdFree miatt
Majd biztosan eljutok egy idő után oda, hogy igényem lesz rá, de egyelőre nagyon jó így. Addigra meg talán lesz valami mókolt rom is.Apropó AdFree - valahol azt írták egy cikkben/blogban, hogy jobban merül az akku, ha van AdFree a gépen, mivel az eszköz folyamatosan próbálja lekérni a reklámot, a próbálkozás meg jobban szívja az akkut. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest