-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
válasz
ggeleven #12488 üzenetére
Nem, csak pár hete használom. Mikor feltettem a handcent sms progit, akkor az üzemidőm lecsökkent 13 órára. Most,hogy greenify-t feltettem és hibernáltam facebookot,rise fm-et,vibert meg térképet is a handcent mellett, így most egy nap 35-40%-ot eszik csak.Nemtom mi lehet a baj, nekem is nextv2 alatt megy. A gond vele, h tegnap kipróbáltuk vibert és nem tudnak hívni, vagyis nálam nem csörög ki, csak mikor már leteszik, akkor kapok egy értesítést, h missed call-om volt. Fogalmam sincs miért tagadja meg. En annyit értek ehhez,h mikor megkérdezi,akkor engedélyezzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco X7 512GB Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest