- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBG
senior tag
Sziasztok!
Nagyon erősen gondolkodom ezen a készüléken. Az ára a T-nél szenzációs, bár pillanatnyilag hiány van
Nem kelllene semmi extra. Telefonálás, netezés és utálom, ha fogy a RAM. Egy Galaxy 3(I5800) lenne leváltva. Ahhoz képest nagyon lépnék előre. Ahogy olvasgatom a topicot, nagyon megéri!! Jah, fontos, hogy mondjuk a következő minimum 2 évben nem szeretnék váltani telefont. IKérlek, erősítsetek meg!!!
[ Szerkesztve ]
ZTE Grand X powered by Intel® Atom™, Eladó: Panasonic HC-V10 HD+16GB SD kártya 25K.
-
rizso
addikt
Kérdés mire akarod használni, és mennyire engedheted meg magadnak azt a 40-50k felárat
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
kelzsoca
félisten
(#1522) Jano_023
(#1533) atillaahun
(#1532) pbl8608A Grand X project jelen pillanatban úgy áll, hogy ~6-8 felhasználó jelentkezett eddig privát formában, és jelezte hogy támogatná az ötletet.
A többség 1-2k-s összeggel szállna be (amit nagyon köszönünk)A támogatás mértékétől függetlenül, mi azt tudjuk adni, hogy minden támogató soron kívüli supportot kap, tehát akár privát formában is kérhet segítséget, de természetesen a fórumon is (értelemszerűen mindenkinek segítünk a fórumon, ha támogat, ha nem) továbbá a készülékkel kapcsolatos bármilyen módosítás (legyen az root, custom rom stb..) esetén fel fogjuk sorolni a támogatók nick nevét, továbbá a topic (ami szerintünk egyre népesebb lesz) 1. hozzászólásában is említésre kerülnek.
Továbbá törekszünk arra, hogy a készülékből a lehető legtöbbet kihozzuk.
Köszönjük!
Next Generation Team
[ Szerkesztve ]
-
-
TBG
senior tag
Mind1 Nagy levegő és megrendeltem Nagyot nem bukhatok
[ Szerkesztve ]
ZTE Grand X powered by Intel® Atom™, Eladó: Panasonic HC-V10 HD+16GB SD kártya 25K.
-
rizso
addikt
Ja, bocs, látom közben szerkesztetted a hsz-t, nekem csak annyi volt még, hogy ezt vedd, vagy a 40-50k-val drágább készülékek egyikét.
Erre a felhasználásra szerintem fölösleges pluszban kiadni még egy kisebb vagyont, a GXI is bőven megfelel. És ha minden igaz, akkor az elkövetkezendő két évben is tudsz majd vele netezni, telefonálni, picit játszani, youtube-ozni
Én könnyebb helyzetben voltam, mert nem igazán engedhettem meg a drágábbat (vagy csak ha zsíros kenyeret eszek a hónap többi napján - bár ezzel meg az a "gond", hogy imádom a finom zsíros kenyeret hagymával ). A helyedben inkább kötnék rá készülékbiztosítást, ha már egyszer engedi a keret, vagy esetleg a kislánynak vennék egy egyszerűbb tabletet, hogy ne mindig apuci telefonját nyúzza...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Cooler96
aktív tag
válasz dzsonkonor92 #1558 üzenetére
talán ha visszaolvasnál tudnád hogy nem kompatibilis a játék a rendszerrel."HELP"
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
dReFiX
senior tag
Nem tudjátok esetleg, hogy kártyásan nem lehet-e részletre venni ?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Kamera zárhangot hogy lehet kikapcsolni? akkorát klattyan hogy még én is megijedek ...
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Cooler96
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #1568 üzenetére
sehol,gyári rendszerben nem lehet kikapcsolni
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
rizso
addikt
válasz gyuribácsi88 #1568 üzenetére
Rezgő/néma módban a kamera sem ad hangot
-
tlac
nagyúr
válasz vegyszer #1535 üzenetére
És én szeretnék egy hosszabb micro USB kábelt is hozzá. (A Blédemet talán ha 10x töltöttem a saját töltőjével. mindig a PC-n töltögettem, de most változtatni kellett a berendezések konformációján, és a jelenlegi rövid... Etéren mire kell figyelni? Tudnátok esetleg javallani valami okosat?
vegyél egy egyszerű usb hosszabbítót, azzal is meg lehet toldani a saját kábelét
[ Szerkesztve ]
-
borsodika
őstag
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy próbálta -e már valaki más szolgáltatós kártyával a készüléket? Mert ahogy hallottam az első szériások gyári függetlenek.Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
SziberTomi
tag
Sziasztok.
Ha jövőhéten megveszem a telót, csak 2 napot tudok eltölteni Magyarországon. Tudnátok tanácsot adni, mik azok a dolgok, amiket próbáljak ki mindenképpen, mert azokban vannak a hibalehetőségek, ami miatt kicserélik a telefont?
iPhone 5S
-
addikt
válasz SziberTomi #1577 üzenetére
hát ha a t-nél veszed (vennéd) akkor szerintem felejtős, mivel elfogyott
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
vegyszer
addikt
válasz gyuribácsi88 #1578 üzenetére
Az nem biztos, hogy felejtős. A webshop fogyott ki, ki tudja mi van a raktárakban az egyes tépontokban...
Legyünk optimisták![ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
addikt
-
vegyszer
addikt
válasz gyuribácsi88 #1580 üzenetére
Én meg pont fordítva gondolkodom, jöjjön meg a kínai tok, és fólia hozzá, és mikulásra rendelem meg ezt. Ez úgyis gyorsabban ideér.
Addigra a céges flottába is remélhetőleg felkerül a listára, és az meg nagyon tetszene...HDMI-s átalakítót valaki próbált?
Én két típust láttam a neten, tán 5, illetve 11 lábút. Azt tudja valaki, ehhez melyik kellene?
(vagy melyik kompatibilitási ágon helyezkedik el?)"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
rizso
addikt
válasz atillaahun #1582 üzenetére
Kipróbálnám, de most tényleg nincs itthon senki sem, akinek van másik szolgáltatótól is kártyája. Meg ha jobban meggondolom, amúgy sincs semmi kedvem a hátlap leszedéséhez
-
Beci9595
tag
Most csináltam én is egy friss videót
VIDEÓ -
alexka79
csendes tag
válasz atillaahun #1582 üzenetére
SIM hálózat függetlenítő PIN-t kért (kék T-s kártyával próbáltam).
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Holnap lesz egy zarándokutam a T-hez, és amennyiben beszerezhető náluk, úgy lehet én is csatlakozom a tulajdonosok táborához
Az, hogy utánna mit tudok kezdeni a csekély szakmai tudásommal... Majd kiderül.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
rizso
addikt
válasz atillaahun #1588 üzenetére
Én is így csinálom, csak "kicsit" lassabban A manus lazán letépte, vagy csak szimplán selejtes darabot fogott ki, aminek könnyen lejár a hátlapja
ko9: nincs mitől tartani, egyszerű, mint az 1*1
-
sdd2
veterán
Látom jó hogy ajánlottam a készüléket mert veszel egyet Jönnek a jó kis ROM-ok Remélem kedden én is meg tudom rendelni.
rizso
ko9 nem most kezdte, Xperia Mini-re meg mini pro-ra olyan jó ROM-okat írt hogy csuda, én imádom a munkályát és ő segített is nekem pár alapdolog megtanulásában.
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
vegyszer
addikt
A tulajdonosokhoz lenne egy kérdésem: van benne nem qwerty billentyűzet is gyárilag? Egyen meg a fene engem, nekem az iXT9 a Blédben oly nagyon bejött, hogy majd két év nem volt elég arra, hogy a qwerty-t meg próbáljam szokni. valahogy nem kényelmes...
Ha nincs, valamit tudtok javasolni, ami tud beszélni jól mágyárszky?
THX![ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
rizso
addikt
Vagy úúúúgy! Én azt hittem az android világa lesz neki új...
-
M0RGI
őstag
Azt hiszem itt az ideje a Blade-t leváltanom. Még egy kcisit gondolkodom és megrendelem a webshopban (már ha meg lehet). Dominoban neten rendelve elég verhtetetlen az ára. Ha megveszem, szívesen beszállok a támogatók körébe is.
(#1597) vegyszer: Ezt most nem értem. Olyan lesz rajta amilyet felraksz.
[ Szerkesztve ]
-
housejoy
tag
nekem 8 %-on áll a gép és nem villog pirosan vagy ég folyamatosan a led mint itt írták...., először merítem le ennyire.,most az én készülékem ilyen csak vagy elírás ez a merülést jelzó piros led ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest