Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Keeperv85 #123 üzenetére
Való igaz, kevesebb Wifi fagyás volt a B04 alatt, sőt, talán a macedónban egy sem, de más nem javult...
Ami viszont eszembe jutott, ha erről a második kiadásól valahogy le lehetne vadászni a komplett ROMot, az nem lehet valahogy rámókolni a GXIN-re? Vagy mindenképp kell az eredeti kernel? -
válasz
Keeperv85 #121 üzenetére
Nekem csak a hívásokkal van problémám, ami szerintem a GSM/3G modul hibája okozza, mert csak olyan jelenségem van, ami ezen keresztül működik (borzalmas hangminőség/hálózat eldobálása/mobilnet instabilitása), illetve az érintő fagyás, ez viszont a Wifi miatt van, így valami ott sem tiszta...Arra leszek kíváncsi az utód örököl-e ebből valamit. Külsőre rettentő ronda szerintem, szemből borzasztó kínainak látszik...
-
A formaterv gagyi, kínai szifon utánzat elölről, hátulról pedig ez az elrendezés borzalom. Az előző verzió sokkal jobban tetszik, kicsit Defy utánérzés, épp ezért tetszik.
A belső viszont a szintetikus tesztek alapján eléggé izmos, viszont kedves ZTE, mehetsz oda, ahová gondolom. Mégis van 4.2 x86 platformra, működik az FM rádió is, ilyet is lehet? Az első IN-re persze nem lehetett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest