- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
gameresboy #1351 üzenetére
5 hsz-t kellene visszaolvasni!
Elkészült az első hozzászólás a megfelelő topicban, és ezzel azt hiszem ideje lenne "átköltözni" is oda.
Így megkérnék mindenkit arra, hogy a közeljövőben ott tegye fel a kérdéseit.
Előre is köszönöm! -
apeelme
addikt
-
apeelme
addikt
Elkészült az első hozzászólás a megfelelő topicban, és ezzel azt hiszem ideje lenne "átköltözni" is oda.
Így megkérnék mindenkit arra, hogy a közeljövőben ott tegye fel a kérdéseit.Előre is köszönöm!
-
apeelme
addikt
Így megkérnék mindenkit arra, hogy a közeljövőben ott tegye fel a kérdéseit.Előre is köszönöm!
-
apeelme
addikt
========================================
ZTE Blade III - WorldEndBefore
-=[ Százalékos akkuállapot kijelzések ]=-
======================================== -
apeelme
addikt
válasz
gameresboy #1296 üzenetére
Korábban volt már róla szó, és leírtam: link"Ha legalább olyan képeket csinálna mint a G300 akkor a Blade 3 is ~42.000Ft-ba kerülne (ugyanúgy feltöltőkártyásan), és ha jól megnézed akkor CSAK ennyibe különböznek hogy szerinted jobb képet/videót készít, mivel a belseje u.a. (SoC,RAM,ROM,ICS) mint Blade 3-nak.
Ha valakinek ezek a jobb minőségű képek/videók megérnek plusz ~14.000Ft-ot akkor azt kell megvenni...ez egyértelmű." -
apeelme
addikt
Egyrészt ha át is rakod SD-re valamelyik app-ot, az miért fog kevesebb RAM-ot használni futás közben, másrészt meg 2,5GB tárhelyed van a telepítendő appok számára, miért akarnál bármit is áthelyezni az SD-re? Ami ráadásul bődületesen lassú a nand-hoz képest.
Azt hiszem picit összekeveredtél...
( #1286 ) po1son: azért mert rengeteg szolgáltatás és processz fut a háttérben, amiről te nem tudsz és a rendszer működéséhez kell. Az otthoni gépedet ha bekapcsolod és betölt a win, már ott sem a teljes ram mennyiség a felhasználható pedig ott sem futtatsz semmit...ugye?
-
apeelme
addikt
válasz
apeelme #1234 üzenetére
========================================
ZTE Blade III - WorldEndBefore-=[ Módosított hívóképernyő ]=-
&
-=[ Bővített kikapcsolási menü ]=-
======================================== -
apeelme
addikt
Nem kötelező. Ha gondolod nyomd hosszan a Home gombot az "alkalmazás választó"-hoz, és fel-le görgetéssel válassz egy appot és húzd ki az újjaddal valamelyik oldalra (swipe left vagy swipe right) --> ezzel bezárod. Akár az összessel megteheted. Ennek ugyanaz a végeredménye mint amit Zsolt72 kolléga is mondott.
-
apeelme
addikt
Ma is dolgozgattam picit...bekerült a Kikapcsolás menübe az Újraindítás, és az újraindítás Recovery-be menüpontok.
Ezt és a korábban mutatott, Hívóképernyős módosítást egy-egy patch-ként hamarosan elérhetővé teszem, a visszaállító csomagjaikkal együtt, így bárki bármikor CWM-el oda-vissza cserélgetheti...ha gondolja.
A közelebbi tervek között szerepel egy százalékos akkukijelzés...is, ha valakit érdekel.
-
apeelme
addikt
válasz
Sirandrish #1192 üzenetére
Megnéztem a gyári Böngészővel... prohardver domain-el, teljes(prohardver.hu) és mobil nézetben(m.prohardver.hu) sincs gond nálam.
-
apeelme
addikt
Megnéztem neked és a probléma - nevezzük ennek -, tényleg létezik. Ugyanis ha a SIM-en tárolt névjegy előbb volt létrehozva mint pl. a telefonon, úgy a hívásnaplóban és az SMS-eknél a információkat a SIM-ről veszi.
Egyetlen névjeggyel kipróbáltam így:
1. SIM-re létrehoz
2. Telefon-ra létrehoz
3. Hívásnaplóban SIM szerinti megjelenítésmajd...
1. ugyanazt a névjegyet SIM-ről töröl (Telefonban lévőt meghagy)
2. SIM-re újra létrehoz
3. Hívásnaplóban már Telefon-ban lévő adatokat használjaHa tehát mindent törölnél most SIM-ről és újra létrehoznád akkor megjavulna...elvileg.
Na most jótanácsként írom le hogy ideje lenne a SIM-en tárolt adatokról leszokni főleg okostelónál, elhiszem és megértem maximálisan hogy gond ha más telóba berak stb. DE, nem véletlenül van kitalálva a szinkronizációs profil, ami a gmail címtára(i)ddal dolgozik. Amit ugyebár még telefon nélkül is elérsz, akár az otthoni gépedről teló nélkül, ha annyira szükséges exportáld ki egy vcf fájlba. SIM-en tárolt adatok mennyisége korlátozott, ha meg már elkezdted a telefonba mentegetni a számokat akkor már így is több infó van egy névjegyben mint amit a SIM lekezel, ergo ha ráimportálnád (de szép szó) sem hiszem hogy az kerülne rá aminek kéne. (Névnél karakterszám, ékezet korlát stb.)
-
apeelme
addikt
Halandó ember ilyen esetben elmegy és a megfelelő helyen módosítást kér!
A te leírásod te vállalod érte a felelősséget.
Én csak megjegyeztem. De az lett volna a korrekt ha azt írod amit most legutóbb hogy "bár szerepel az előfeltételek között te mégis így használtad...stb.ecetera,ecetera" és nincs gond később sem.
(#1182) hjozsi: Iggggazán nincsmit!
-
apeelme
addikt
Köszi! Pár dologba belekötnék mert így nem korrekt a leírás:
1. a "standby gomb"-ot sokan keresni fogják, hidd el...
2. az eredeti forrás szerint feltétel hogy legyen:
- root-olt a rom amire pakolod
- deodex-elt a rom amire pakolodEzeknek NEM felel meg a gyári rom hiába teszel fel CWM-et!
-
apeelme
addikt
Lehet, nem használok windows-t hála az istennek, fejből mondom ezeket. Az az azonosító jónak tűnik.
Próbáld meg most a leírás szerint végigcsinálni, és ne manuálisan a kapott img-vel. Ha felmegy és elindul a CWM, majd ne lepődj meg ha másodikra már a gyári reco jön vissza. Ha így járnál szólj!
Ha nem megy fel leírom hogyan kell manuálisan. -
apeelme
addikt
Hát én ezt mindig is tudtam...sokat keccsöltem vele
(#1169) 1amarr: Szvsz egész egyszerűen csak "össze-vissza" van partícionálva az SD. Amit én megtennék mindenképp a helyedben, hogy teljesen újra partícionálnám az egészet. Tehát a régi partíciót letöröl, újra létrehoz FAT32-re! Mert ugye FAT32 volt? (Mondjuk használj Easeus Partition Manager-t, vagy MiniTool Partition Wizard Home Edition-t)
-
apeelme
addikt
Jah most olvasom bocs (reggel van még
), átnevezted és ezek szerint nincs fent a ZTE-s rom. Ne is rakd fel egyelőre!
Akkor ha root-olt a rendszer, meg kellene nézni hogy van-e a system alatt olyan hogy recovery-from-boot.p fájl és a system/etc-ben install-recovery.sh fájl?
(#1167) hjozsi: Hát az baj...
-
apeelme
addikt
válasz
Gedeon31 #1160 üzenetére
1. Nem, nem lesz root-olt
2. Mint ahogy a rom leírásban is szerepel semmi komolyabb módosítás nem lett végrehajtva. A rengeteg kidobált felesleges app miatt viszont a system partíció szabad területe nőtt. (67MB)(#1162) 1amarr: Írd le pontosan mit szeretnél csinálni, miért akarod mountolni az SD-t, és hogyan?
(#1163) hjozsi: Te egy cwm_recovery.img fájlt kaptál átnevezted?
Tedd bootloader módba majd az Eszközkezelőben az ZTE Composite ADB Interface Tulajdonságai alatt a Részletek fülön kérném szépen az Eszközpéldány azonosító-ját.
Milyen rom van fent neked? Nem raktad fel véletlenül a ZTE oldalán található Telenor-os rom-ot?(#1164) ux1:
-
apeelme
addikt
===========================================
ZTE Blade III - WorldEndBefore
(Telenor gyári custom rom)
&
Clocworkmod Recovery 6.0.1.2
=========================================== -
apeelme
addikt
válasz
djrozsomak #1103 üzenetére
Ugye kint szabad ég alatt próbálod?
-
apeelme
addikt
válasz
Carline #1073 üzenetére
Így van ahogy mondod, és még sok más is ezen kívül...ráadásul Nexus topicban.
Kár lenne azt hinned hogy olyan sokan tudnak angolul, hogy gond nélkül megértik a leírást. Az meg hogy ux1 vette a fáradtságot és magyarul leírta, összeszedte, és B3 topicba berakta inkább csak köszönetet érdemlő.És nem hiszem hogy odaírta volna hogy Ő találta ki.
Előre szólok az általam megosztott Bin4ry féle root is kint van régóta XDA-n, én csak vettem a fáradtságot és megfelelő előkészületek után B3-on lepróbáltam majd a leírást megcsináltam hozzá, persze rengeteg olyan post-unk lesz még amit majd máshol is megtalálhatsz...de ezen ne ragadjunk le. Ez a közösségi "fejlesztés" lényege, valaki kitalál valamit azt más tovább viszi.Természetesen ha van alakinek hasonló jó leírása, ötlete azt szeretettel várjuk...
-
apeelme
addikt
válasz
tototos #1060 üzenetére
CM9 = CyanogenMod 9 (IceCreamSandwich)
CM10 = CyanogenMod 10 (JellyBean)Olyan módosított android verzió amiben rengeteg plusz, hasznos beállítás válik elérhetővé a felhasználó számára.
Kiemelendő az egyszerű témázhatósága, apk-k telepítésével, de rengeteg infót találsz google-n és youtube-on is a rendszerről.Fontos azt is megemlíteni - mivel büszkék vagyunk rá - hogy a CyanogenMod 7 (Gingerbread) magyar nyelvi fordításait (89-es sor jobb oldalon) a Next Generation Team tagjai készítették. Ezeket a fordításokat természetesen tovább "görgetik" a frissebb rendszerekbe is (CM9, CM10).
szerk.: lekéstem...
-
apeelme
addikt
válasz
tototos #1052 üzenetére
A héten mindenképp szeretném elérhetővé tenni, ami szabadidőm van azt mind a készülékre áldozom.
Nagy módosításokra nem kell számítani hiszen ez egy gyári rom amihez nincs forrás.pár dolgot megemlítenék azért:
- a rom alapból root-olt
- felesleges dolgok kidobálva
- a rengeteg nyelvi fordítás javítva, pótolva
- értesítési terülten lévő gyorskapcsolók (power widget) sorrendjének megváltoztatása a leggyakrabban használtakra
- zárképernyőn betűméret megnövelve, nap nevének teljes kiírása - GXI-ről másolva (kösz zsoca!)
- CRT Off animáció
- a rommal megérkezik a CWM recovery -
apeelme
addikt
válasz
shenmuedc #926 üzenetére
Természetesen az is tökéletes folyamat, a végeredmény ugyanaz.
(#927) dave93: A méretet Te döntöd el, de amit érdemes figyelembe venni az az osztály (Class) amibe tartozik. A legelterjedtebb a Class4 (bár néhol nagyon olcsón Class2-est is találni --> kerülendő!), ami optimális egy ilyen eszköznél az a Class6 esetleg Class8 (ez utóbbi ritkább), van még a Class10 viszont ez hajlamos belassulni sok apró fájlokkal végzett műveleteknél.
"A kártyák sebességét a típusuk utáni class 2, class 4, class 6, class 8, class 10 adja meg, amiben a class utáni számok a kártyák minimum írási/olvasási sebességét jelölik MB/s-ban." via
-
apeelme
addikt
-
apeelme
addikt
válasz
szaboknak #871 üzenetére
Van olyan de minden felhasználói adatod, beállítások és telepített alkalmazás "repül".
Olyan lesz mint amikor legelső alkalommal bekapcsoltad.Szóval kapcsold ki a készüléket:
Nyomd a HANGERŐ FEL gombot folyamatosan és kapcsold be a POWER gombbal a telefont. Tartsd nyomva mindaddig a HANGERŐ FEL gombot amíg be nem tölt a gyári recovery (3e).
A hangerő gombokkal tudsz mozogni le és fel, power gombbal pedig kiválasztani. Menj a wipe data/factory reset menüpontra és válaszd ki. Ha végzett akkor a reboot system now menüpontot válaszd hogy a készüléket újraindítsd.
(#874) slyder81: az csak a manual, hogy hogyan kell elvégezni a frissítést, megnéztem neked de még nincs fent a software, csak az előbb említett doksi.
[ Módosította: radi8tor ]
-
apeelme
addikt
Nem feltétlenül kell bezárogatni, csak magadat szivatod később vele. Belinkelem egy másik topicba általam leírtakat.
-
apeelme
addikt
De sajnos befolyásolja, úgyhogy megcsinálom majd a gyári frissítés felrakásának menetét is, amivel teljesen gyári állapotra tudtok visszaállni.
Egyébként lehet unroot-olni ugynazzal a programmal...
(#857) tototos: Jobb ha megbékélsz vele....de fura hogy véletlenül nyomogatod...ha elindítasz egy videólejátszást, vagy egy játékot akkor ugyanezek a hangerő gombok már NEM a csengőhang hanem a Média hangerejét állítják.
-
apeelme
addikt
Mepróbáltam összeszedni a root-olás folyamatát hogy mindekinek sikerüljön:
-
apeelme
addikt
Valószínűleg rossz driverrel próbálkozol.
-
apeelme
addikt
Nah látom nem egyértelműek itt a dolgok számodra mivel egy teljesen más világ az android mint pl. a Champ "rendszere".
Először érdemes lenne google segítségével jópár oldalt átolvasnod mint Kezdő. Mikre érdemes odafigyelni, mi az a Home screen, Widget stb., és miért fontos/vagy nem annyira fontos hogy legyen mobilnet elérés a készüléken.Igen, nem muszáj a mobilnet bár ezeknek az okostelefon rendszereknek (Android,Bada,iOS stb...) lételeme hogy folyamatosan online légy és mindenről azonnal tudj, vagy azonnal elérjenek, de mobilnet nélkül wifi kapcsolaton keresztül is ki tudod használni a rendszer nyújtotta lehetőségeket, persze ilyenkor helyhez leszel kötve.
Tehát vagy kérj egy átlagos mobilnet csomagot (500MB bőven elég ha nem nagyon youtube-ozol és pl. Opera Mini-vel böngészel), és bárhol is vagy mindig online lehetsz, vagy ne kérj mobilnet-et és használd pl. otthon wifi-n keresztül. A lényeg hogy legyen valamelyik mert anélkül csak egy "fadarab" marad.Mivel ez a topic nem az android-ról, és főleg nem kezdőknek szól hanem egy készülékről így az erre megfelelő helyen pl. itt PH-n másik topicban nyugodtan felteheted a felmerült kérdéseidet.
-
apeelme
addikt
Használtad a Szerkesztés gombot amit középen látsz fent, és elpakolgattad az ikonokat. Ez nem hiba...
(#822) Levi941127: az említett folyamat kezdése előtt egy kiválasztással meg kell mondanod hogy root-olsz vagy unroot-olsz...értelemszerűen ha vissza akarsz állni akkor az unroot-ot választod.
(#826) tototos: Neeeem ennyire azért nem okos(telefon)...
Viccet félretéve ha gondolod akkor a gyári Launcher adait töröld, amit a Beállítások - Alkalmazások - Összes fülön az Indító app-ra tapizz és válaszd ki az Adatok törlése gombot. DE vigyázz ezzel minden Launcher beállításod törlődik és alaphelyzetbe áll, a home screen-ek száma, a kirakott ikonok, widgetek minden.
-
apeelme
addikt
Ha ekkora a baj, érdemes lenne aGyári adatok visszaállítását megpróbálnod.
Elképzelhető hogy valami külső app "zavart" be....de nagyon.
Ha szűzen működik akkor figyeld hogy melyik apptól "lép át a túlvilágra".
Ha továbbra sem jó akkor a garancia érvényesítése szükséges.A ZTE oldalán ugyanaz a szoftver van fent amivel a készülék forgalomba került.
-
apeelme
addikt
válasz
shenmuedc #800 üzenetére
Ha legalább olyan képeket csinálna mint a G300 akkor a Blade 3 is ~42.000Ft-ba kerülne (ugyanúgy feltöltőkártyásan), és ha jól megnézed akkor CSAK ennyibe különböznek hogy szerinted jobb képet/videót készít, mivel a belseje u.a. (SoC,RAM,ROM,ICS) mint Blade 3-nak.
Ha valakinek ezek a jobb minőségű képek/videók megérnek plusz ~14.000Ft-ot akkor azt kell megvenni...ez egyértelmű. -
apeelme
addikt
válasz
VeilSide1992 #799 üzenetére
Korábban linkeltem egy tesztvideót: [link]
-
apeelme
addikt
Mindenképp szeretnénk róla majd képeket, bár mire ideér...
Más:
Vállalkozó kedvű felhasználóknak elérhetővé tettem az eszközhöz tartozó kezdetleges device tree-t amivel már a CWM gyártható...
-
apeelme
addikt
Helyzetjelentés:
A CyanogenMod 9 repository-ban lévő legfrissebb ClockWorkMod Recovery-t (v6.0.1.2) portoltam a készülékre.
Minden működik benne kivéve:
- mounts and storage alatt a mount USB storage menüpont, egyelőre nem tulajdonítok neki jelentőséget, enélkül is mehetnek a custom rom-ok és természetesen a backup/restore. -
apeelme
addikt
Megkérnék mindenkit hogy maradjunk a topic témájánál (ZTE Blade III), android alkalmazás kérdés esetén keresse fel a megfelelő topicot (link), kivéve akkor ha az szorosan nem tartozik a készülékhez például valamilyen hiba folytán.
Így sokkal könnyebb lesz a később bekapcsolódó usereknek is kiszűrni a használható információt a telefonról.Előre is köszönöm!
-
apeelme
addikt
Ahogy ux1 mondja...sőt én pedig ezt írtam erre...szóval legyen kedves mindenki visszafelé is olvasni vagy legalább a keresőt használja...egyszer
(#744) elemer24: a témát nem kellene feszegetni ajánlom figyelmedbe a Fórum Szabályzatot...
(#747) vans?: kezdő androidosként sokkal jobb lenne ha a rendszerrel ismerkednél és a megfelelő topicban magáról az android-ról vagy alkalmazásokról kérdezősködnél ha nagyon nem megy.
-
apeelme
addikt
Egy kis helyzetjelentés:
Mivel a recovery védelem kijátszása GrandX IN-en volt tesztelve, így Blade3-ra került a sor a mai nap. Sajnos pici problémába ütköztem mivel hiába tudtam szétszedni a recovery.img-t (kernel+ramdisk), nem tudtam összerakni helyesen, így nem működött a készüléken akármennyire is szerettem volna.
Ezzel elment a napom de végül meglett a megoldás, most már tökéletesen szuperál.
Ennek fejében még ma sikerült egy működőképes CWM-et is összeraknom:
Nem ezt a CWM verziót szánom véglegesnek ez csak egy próba volt! -
apeelme
addikt
Nem tudok ilyen weboldalról, a román frissítés elérhető a ZTE Support oldaláról.
-
apeelme
addikt
Még nem néztük a görög-öt mert a Svéd és a Román a legújabb (ICS_P772N10V1.0.0B09 2012.10.23), tegnap beszéltünk róla pont hjanos1-el ha minden igaz már nézegeti valamelyiket hogy mi a különbség.
Nekem sajnos erre még nem volt időm, ugye én is dolgozó ember vagyok, meg az elmúlt két napban maszekom is volt...."csak" a recovery megoldással volt erőm foglalkozni mivel ez volt a legnagyobb probléma.
Persze a fantáziámat jelenleg egy működő CWM foglalkoztatja, de közben már a gyári rom-ot is szétkaptuk...hogy legyen belőle valami. -
apeelme
addikt
-
apeelme
addikt
Ha valakit érdekel a gyári recovery védelem "kiiktatása" az elolvashatja a GrandX IN mélyvíz topicjában.
-
apeelme
addikt
válasz
christus91 #684 üzenetére
Megnyugtatunk, beállítás kérdése csak.
-
apeelme
addikt
Tisztelt Fórumozók!
Az elmúlt napokban megsokasodtak a privát üzenetek irányomba...de nagyon, megkérnék mindenkit arra hogy NE keressen privátban/emailben, sem olyan általános kérdéssel amire itt megkaphatja a választ, sem függetlenítéssel kapcsolatban!
A topic témájához szorosan kapcsolódó kérdésekből/válaszokból más is tanulhat!Megértését mindenkinek előre is köszönöm!
(#678) Epiph: #342...én csak jót akarok....de komolyan...zártak (is) már be ilyen miatt topicot.
-
apeelme
addikt
válasz
littlelion21 #670 üzenetére
Értelmes jóminőségű agybadugóssal tökéletes.
-
apeelme
addikt
Az nem normális működés, valami általad feltelepített alkalmazás meríti. Nézd át miket raktál fel, szedegesd le őket és figyeld a telót.
Ha nagyon nem jutsz vele dűlőre akkor csinálj egy gyári adatok visszaállítását és ne telepíts külön semmit. Figyeld hogy merül-e még drasztikusan! -
apeelme
addikt
Egy picit kevered a fogalmakat, szóval... Ami sokakat zavar az az 512MB a RAM mérete, ide töltődnek be a futtatni kívánt alkalmazások, ez nem módosítható ha fene fenét eszik akkor sem. A másik a ROM ami B3 esetében 4GB, ez fel van partíciókra osztva (boot,recovery,data,system stb.) Blade1-nél ez módosítható volt, B3-nál nincs értelme hozzányúlni.
-
apeelme
addikt
Tisztelt Fórumtársak!
A mai napon sikerült kijátszanom a gyári recovery védelmét, és egy módosított recovery-vel AOSP kulccsal aláírt ZIP-et feltelepíteni gond nélkül.
Az említett módosítás tesztelése kelzsoca nélkül nem jött volna létre, így megint csak köszönet érte!Jöhetnek a custom rom-ok...
-
apeelme
addikt
válasz
djrozsomak #636 üzenetére
Egyébként találsz Play-en is külső app-ot ami direkt erre való csak keresni kell, például: Ringdroid
-
apeelme
addikt
válasz
djrozsomak #632 üzenetére
Akkor én kérek elnézést...
Szóval menj a gyári Fájlkezelőbe válaszd ki fent az USB-tár-at ha nem az lenne - bár ha nincs bent SD akkor ez az alapértelmezett - és hozz létre egy ilyen könyvtárstruktúrát:
/media/audio/ringtones
- azaz az USB-tár gyökerébe egy media nevűt, azon belül egy audio nevűt, és az audio-n belül egy ringtones nevűt, nagyon fontos figyelj hogy kisbetű, nem lehet más! Ha megvagy akkor ebbe a ringtones könyvtárba másolgasd bele a csengőhangnak szánt zenéket...akár mp3-at.
-
apeelme
addikt
válasz
djrozsomak #630 üzenetére
Már válaszoltam neked légyszíves visszefelé is olvasni.
-
-
apeelme
addikt
Frissült az AnTuTu Benchmark v3.0.1-re ha valakit egyáltalán érdekel és számára mérvadó. Új tesztek kerültek bele, és a pontozás is változik az eddigiekhez képest ami a korábbi ~2900 helyet most 3537-re növekedett (nálam). (Ha valaki nem tudná a benchmark-ot SD I/O teszt nélkül kell végezni, mert a különböző méretű, sebességű kártyák miatt az összehasonlítás nem lesz egyenértékű!)
(#604) daveed:
-
apeelme
addikt
Ez teljesen normális (a piros pixel nem)...talán azt tanácsolom hogy a gyári Launcher-t cseréld le ha még nem tetted meg.
Én jelenleg Nova Launcher-t nyüstölöm (abból is a Prime megvásárolt verziót) látványosan jobb a gyári megoldásnál, főleg a "sokezer" beállítási lehetőségek miatt.A Mobilaréna TV mai adásában (Android 4.2) a "mi lesz a héten még" kérdésre első válaszként a ZTE Blade III volt a válasz, reménykedünk a fiúkban.
-
apeelme
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #572 üzenetére
Belenéztem az általad linkelt videóba és rájöttem miért ez a riadalom. Elmesélem...
Anno Blade1-nél egy nagyon remekbe szabott videólejátszó jelent meg egy a készülék architektúrájához tartozó kódekcsomaggal, amivel az addig akadozó filmlejátszás megszűnt és kihasználva a hardver "erejét" teljesen simán akadásmentesen ment a lejátszás (bizonyos formátumoknál). Ennek az ingyenes appnak a neve MoboPlayer (Mobo Team cég) volt - egybe írva. Az alkalmazás igen nagy sikernek örvendett, így hát ezen felbuzdúlva egy konkurens cég rövid időn belül kiadta a Mobo Player (Video Team cég) nevű alkalmazást - igen KÜLÖN írva, akkor még ez volt a neve, most már ki tudja miért
de beékelődött egy Video szócska is a kettő közé.
Annyit érdemes tudni róla hogy egy átlagosnak SEM nevezhető videólejátszó app volt, és még annyira sem volt jó/gyors mint a gyári videólejátszó, természetesen itthon is rengetegen összekeverték a kettőt, elég csak visszaolvasni a Blade1 topikban, volt riadalom rendesen...A görög "barátaid" is ezzel a nagysikerű app-al "próbálják" lehúzni a készülék tulajdonságát és úgy látszik sikerrel. Ezért nem érdemes más(ok) véleményére adni...persze ezzel most magam ellen beszélek.
-
apeelme
addikt
válasz
csillagkomp #578 üzenetére
Az általad említett "hosszú másodpercekig csak gondolkozik" események sorozata nem normális dolog sem menüben, sem hívások előtt/után, sem sehol.
Mint korábban is leírtam az ICS rendszer tökéletes felhasználói élményéhez 1GB RAM szükségeltetik, jelen esetben ennek fele található meg a készülékben ami a minimum meghatározott mennyiség. Ezt a mennyiséget alkalmazza - általatok sokszor úgy gondolván sokkal nevesebb - jónéhány gyártó is a közép és felsőközép kategóriából egyaránt. Nézz csak körül nyugodtan.
Ezzel bizonyos esetekben, alkalmanként, ritkán előfordulhat hogy egy-két app indítása előtt vagy alkalmazás váltások között "gondolkozik" a készülék, ami a rendszer memóriakezeléséből adódik. Üríti a STOPPED állapotú app-okat a memóriából, de csak annyit amennyi szükséges. Ezt egy másik topicban nemrég írtam le - újfent mert napi téma - , ugyanis az android userek nagy százaléka még mindig hisz a tündérmesékben azaz használ mindenféle Task Killer-t és társait, és örömmel "lövögeti ki" az app-okat annak fényében hogy minél több szabad RAM-ja legyen, vagy mert egyszerűen csak zavarja hogy ott csücsül. Holott ez a dolga, így működik a rendszer."A készülékház mérete indokolatlanul nagy" - Ezen jót nevettem...mihez képest? Bár látom most utólag leírtad hogy alul lehetne rövidebb...ez eléggé szubjektív de semmi gond nincs a külalakkal szvsz. De ha megnézed te magad az OT985-höz képest, akkor nem is olyan hosszú ott alul ugye? Sőt...rövidebb. De gondolom akkor nem nézted vagy fogtad kézbe mielőtt megvásároltad?
"Mikró SD-t random eldobja" - Vagy nincs a helyén mert félsz berakni rendesen, vagy hardveres a gond. Senkinél nem jelentkezett még ilyen.
A nálad megfordult készülékek száma pedig ne legyen mérvadó. Általában akiknek a legtöbb készülék fordul meg a kezükben és a legjobban kellene érteniük hozzá, azok értenek hozzá a legkevésbé. Lásd szolgáltató, vagy mobilboltok stb.
-
apeelme
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #553 üzenetére
Nah szóval ne vedd bántásnak, de félelmetesen nagy feneket kerítesz ennek az egész dolognak.
Már #481-ben is leírtam hogy a 720p-s HD (AVI) anyagokat simán....hangsúlyozom SIMÁN viszi.
Erre te látsz egy videót és összedőlt a világ.
Te egyértelműen azokat az okokat keresed hogy miért NE vedd meg ez nyilvánvaló! Hát ne vedd meg!
Nem erőszakolja rád senki! És senki nem is dönti el helyetted! Ne is várd! -
apeelme
addikt
válasz
rudymester #547 üzenetére
Bizonyos esetekben FC-zett (ForceClose) egy
E/libEGL ( 6612): eglDestroyContext:539 error 3006 (EGL_BAD_CONTEXT) hibaüzenettel a log-ban. Rendereléssel kapcsolatos hiba
Az Opera Mini Next viszont teljes GPU renderelési támogatással jeleníti meg a weboldalakat, így hjanos1 ötlete alapján kipróbáltuk, és úgy néz ki ezzel nyertünk is hiszen a megjelenítés gyorsult ezáltal. A tapasztalatokat várjuk természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ingatlanos topic!
- Windows 11
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest