Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• clewer

csendes tag

válasz Иван #50 üzenetére

Ez a vita is már sokszor lement itt a Mobilarénán...
    Én azt mondom, hogy nekem jöhet 80 ezer mag, 60 gb RAM, tökmindegy. Csak a telefon működjön gördülékenyen, és minden funkcióját NORMÁLISAN használva kibírjon egy teljes napot.(az este 7 előtt töltőhöz rohangálok dolog elég felejtős)
    Volt egy HTC Desire HD-m anno, és nagyon felcseszte az agyamat. Oké, hogy ott volt a csúcstelefonom, ami mindent tudott, de sz*rt se értem vele, mert ha nem csak "símogattam", és rendesen játszottam vele, neteztem, telefonáltam, miegymás(amire egy ilyen okostelefon ki van találva), akkor délben már 40%-nál tartott az aksi.
    Rendben van, hogy itt ez a hatalmas teljesítmény, tudás a mostani csúcstelefonokban, de kérdem én, mi az értelme, hogyha nem lehet kihasználni, mert ha kihasználom, délután 5-kor már bámulhatom a fekete képernyőt?

Annyi új akkumulátor-technológiáról lehet hallani(minden hónapban van valami újdonság kb. ), de ezek mind eltűnnek a semmiben. Kicsit olyan érzésem van, mintha ez a vízhajtású autó és az olajsejkek esetének a lítium-ionos változata lenne.

• kocczkaa

tag

válasz Иван #50 üzenetére

Volt 1 Prohardveres cikk miszerint a jelenlegi aku technológiát kísérletezik azaz kisebb helyre több mAh férjen el! de egyenlőre csak fejlesztési fázisban tart a dolog! Ehhez hozzájött még 1 cikk miszerint új fajta hálózatot találtak ki a mérnökök ami 40% al kevesebb energiát használ mint az eddigiek! Ha ez a 2 megvalósul ezeknek a szörnyeknek az étvágya is lecsökken!

(#29) Lenry
    Valóban ha nem hozom szóba az iPhonet és az applet holnap nem kel fel a nap!
    Szóval örülj hogy megtettem! :))

Új hozzászólás Aktív témák