- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
clewer
csendes tag
Ez a vita is már sokszor lement itt a Mobilarénán...
Én azt mondom, hogy nekem jöhet 80 ezer mag, 60 gb RAM, tökmindegy. Csak a telefon működjön gördülékenyen, és minden funkcióját NORMÁLISAN használva kibírjon egy teljes napot.(az este 7 előtt töltőhöz rohangálok dolog elég felejtős)
Volt egy HTC Desire HD-m anno, és nagyon felcseszte az agyamat. Oké, hogy ott volt a csúcstelefonom, ami mindent tudott, de sz*rt se értem vele, mert ha nem csak "símogattam", és rendesen játszottam vele, neteztem, telefonáltam, miegymás(amire egy ilyen okostelefon ki van találva), akkor délben már 40%-nál tartott az aksi.
Rendben van, hogy itt ez a hatalmas teljesítmény, tudás a mostani csúcstelefonokban, de kérdem én, mi az értelme, hogyha nem lehet kihasználni, mert ha kihasználom, délután 5-kor már bámulhatom a fekete képernyőt?Annyi új akkumulátor-technológiáról lehet hallani(minden hónapban van valami újdonság kb. ), de ezek mind eltűnnek a semmiben. Kicsit olyan érzésem van, mintha ez a vízhajtású autó és az olajsejkek esetének a lítium-ionos változata lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest