Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
clewer
csendes tag
Ez a vita is már sokszor lement itt a Mobilarénán...
Én azt mondom, hogy nekem jöhet 80 ezer mag, 60 gb RAM, tökmindegy. Csak a telefon működjön gördülékenyen, és minden funkcióját NORMÁLISAN használva kibírjon egy teljes napot.(az este 7 előtt töltőhöz rohangálok dolog elég felejtős)
Volt egy HTC Desire HD-m anno, és nagyon felcseszte az agyamat. Oké, hogy ott volt a csúcstelefonom, ami mindent tudott, de sz*rt se értem vele, mert ha nem csak "símogattam", és rendesen játszottam vele, neteztem, telefonáltam, miegymás(amire egy ilyen okostelefon ki van találva), akkor délben már 40%-nál tartott az aksi.
Rendben van, hogy itt ez a hatalmas teljesítmény, tudás a mostani csúcstelefonokban, de kérdem én, mi az értelme, hogyha nem lehet kihasználni, mert ha kihasználom, délután 5-kor már bámulhatom a fekete képernyőt?Annyi új akkumulátor-technológiáról lehet hallani(minden hónapban van valami újdonság kb. ), de ezek mind eltűnnek a semmiben. Kicsit olyan érzésem van, mintha ez a vízhajtású autó és az olajsejkek esetének a lítium-ionos változata lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest