- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony és Samsung érzékelők a Vivo X300 Pro kamerarendszerében
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
clewer
csendes tag
Ez a vita is már sokszor lement itt a Mobilarénán...
Én azt mondom, hogy nekem jöhet 80 ezer mag, 60 gb RAM, tökmindegy. Csak a telefon működjön gördülékenyen, és minden funkcióját NORMÁLISAN használva kibírjon egy teljes napot.(az este 7 előtt töltőhöz rohangálok dolog elég felejtős)
Volt egy HTC Desire HD-m anno, és nagyon felcseszte az agyamat. Oké, hogy ott volt a csúcstelefonom, ami mindent tudott, de sz*rt se értem vele, mert ha nem csak "símogattam", és rendesen játszottam vele, neteztem, telefonáltam, miegymás(amire egy ilyen okostelefon ki van találva), akkor délben már 40%-nál tartott az aksi.
Rendben van, hogy itt ez a hatalmas teljesítmény, tudás a mostani csúcstelefonokban, de kérdem én, mi az értelme, hogyha nem lehet kihasználni, mert ha kihasználom, délután 5-kor már bámulhatom a fekete képernyőt?Annyi új akkumulátor-technológiáról lehet hallani(minden hónapban van valami újdonság kb. ), de ezek mind eltűnnek a semmiben. Kicsit olyan érzésem van, mintha ez a vízhajtású autó és az olajsejkek esetének a lítium-ionos változata lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest