Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
addikt
válasz
zsinnyegtet #25 üzenetére
Ha már lent vagytok Miami-ba, főleg kocsival, akkor Key West kötelező program...
-
zsinnyegtet
aktív tag
Örülök,hogy sikerült elsimítani ezt a kis félreértést
UPDATE: pici változás történt az útvonalban.
Elvis kimarad -
-
nincsisbéla
aktív tag
Jó utat!
-
Volt itt nemrég egy írás egy Kanadába "menekült" postolótól.
Mire elolvastam volna a vagy 100 kommentet, törölve lett az írása.Róla lehet tudni valamit?
Szerencsésebbre fordult a sorsa, mint az elején írta? -
zsinnyegtet
aktív tag
Az egyik fontos uticél: Miami Ink...van még rajtam szabad hely
-
Crystalheart
őstag
A keleti part államaiban rengeteg szép építészeti emlék van, akár neobarokk városrészek is. Bár tegyük hozzá, hogy ez nekünk magyaroknak, akiknek a fővárosa egy palotakomplexum, lehet, hogy kevésbé érdekes, mint a nyugati természeti csodák.
A felhőkarcolók már talán inkább, de személy szerint előbb nézném meg a Grand Canyont.
-
zsinnyegtet
aktív tag
Igazán nincs mit
Majd legközelebb a nyugati part lesz a cél....de remélem akkor már egy országon belüli utazásról számolhatok majd be. Borzalmas, hogy ezt kell mondanom de szeretném ha a 3 éves kislányom nem itthon kezdené majd el az iskolát.
Én itt születtem itt élek (szeretek itt élni) de most már egy picit elég........ -
válasz
zsinnyegtet #12 üzenetére
Köszi a választ, ez érdekelt.
Lauda: Egy szóval se mondtam, hogy az ő útvonala rossz lenne, nem ismerem annyira a keleti partot, ezért érdekelt mi van ott, amire meg is adta a választ. Továbbra sem értem, miért ne tervezhetnék, vagy szerinted zsinnyegtetnél hogy kezdődött? Egyszer csak azt mondta megyek és bumm? Nem, nyilván előtte gondolkodott rajta és tervezgetett, amiből szerinted "úgyse lesz semmi". Hát lett, itt van előttünk.
-
Jhonny06
veterán
válasz
400k a költségvetés? Ebbe repülőjegy meg minden benne van?
-
válasz
Rengeteg kamion van es mennek mint allat.
De nem tolnak le soha es nem mennek a valagadba.
-
zsinnyegtet
aktív tag
Üdv!
Először is köszönöm szépen az észrevételeket és a hozzászólásokat
Megpróbálok szépen,sorban válaszolni...
Miért a keleti part? Azért mert a nyugatira nincs pénzünk és Glen Ridge-ben lakik a nagynéném
Mennék én a nyugati partra is de már így is kb. 400.000.- forintnál jár a költségvetés.
És azért tényleg van a keleti parton is látnivaló bőven. Elvis háza, New Orleans, Orlando, Washington stb. Aztán ott vannak olyan apróságok mint Daytona Beach....aki szereti az autóverseny bármilyen formáját annak nem kell bemutatnom a helyet.
Szerintem pedig nekem még egy egyszerű autópálya mellett levő autós pihenőhely is élmény lesz ahol tucatszámra állnak az olyan kamionok amiket itthon csak kiállításon lát az ember vagy még ott sem.
Szóval lesz élmény bőven -
Biztos oka van annak, miert erre a korre indul, masreszt rengeteg a latnivalo, new york, washington, memhpis, florida es utkozben az egesz. Ezek a ha en mennek kezdetuek altalaban nem vegzodnek semmivel, csak tervek maradnak, vagy azok se.
Szerintem teljesen jo egy ilyen kelet amerikai kor, aztan megy majd nyugat fele is kesobb, ha erdekli. -
keIdor
titán
Én is ki akarok jutni legkésőbb 2-3 év múlva, én is inkább Colorado államtól nyugatra megyek, főleg az a része érdekel. Kalifornia, Oregon, Washington, Montana, Utah, Nevada, Arizona stb. érdekel legjobban. Aztán irány észak, mert Kanadát se hagynám ki. Keleten csak Florida az, amit látni kéne, meg akkor már a főváros.
#9: Abban igaza van, hogy míg mi még csak tervezzük, addig ő már csinálja. Persze azért egy keleti partnak is örülnék most rögtön, de ha már megyek nekem is inkább közép-nyugat.
-
-
Pukkancs
aktív tag
Majd ha jó délen vagy, fényképezz amcsi vidéki suttyókat, könnyű felismerni őket, kalapot hordanak, pickuppal járnak, csúnya a feleségük és néha szakálluk van
Egyszer mesélt már nekem valaki egy amerikai útjáról, odamentek, vettek egy olcsó autót, keresztülutaztak csomó helyen, a végállomásnál pedig eladták az autót és hazajöttek, ti is vesztek valamit vagy inkább béreltek?
-
Keleti parton mi van ami érdekes? Ha én mennék, inkább Nyugati partra mennék, Grand Canyon, Death Valley, Yosemite park, Las Vegas, San Francisco, Los Angeles stb.
mod: Látom benne van az útvonalban Wasington és New York, a többi állomáson mi a különlegesség? (Floridában megnézném Miami Beach-et)
-
törölt tag
Gratula, nagyon nagy élmény, élvezni fogod.
Észak-Karolinát én is megnézném.
-
GabN73
addikt
Nem rossz kis út!
Majd a következő Vegasba tartson!
-
Jo utat! Szep lesz!
-
EczkE
veterán
Hajrá!
-
aero.
veterán
Vigyél engem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest