- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
A keleti part államaiban rengeteg szép építészeti emlék van, akár neobarokk városrészek is. Bár tegyük hozzá, hogy ez nekünk magyaroknak, akiknek a fővárosa egy palotakomplexum, lehet, hogy kevésbé érdekes, mint a nyugati természeti csodák.
A felhőkarcolók már talán inkább, de személy szerint előbb nézném meg a Grand Canyont.
-
zsinnyegtet
aktív tag
Igazán nincs mit
Majd legközelebb a nyugati part lesz a cél....de remélem akkor már egy országon belüli utazásról számolhatok majd be. Borzalmas, hogy ezt kell mondanom de szeretném ha a 3 éves kislányom nem itthon kezdené majd el az iskolát.
Én itt születtem itt élek (szeretek itt élni) de most már egy picit elég........ -
Biztos oka van annak, miert erre a korre indul, masreszt rengeteg a latnivalo, new york, washington, memhpis, florida es utkozben az egesz. Ezek a ha en mennek kezdetuek altalaban nem vegzodnek semmivel, csak tervek maradnak, vagy azok se.
Szerintem teljesen jo egy ilyen kelet amerikai kor, aztan megy majd nyugat fele is kesobb, ha erdekli. -
keIdor
titán
Én is ki akarok jutni legkésőbb 2-3 év múlva, én is inkább Colorado államtól nyugatra megyek, főleg az a része érdekel. Kalifornia, Oregon, Washington, Montana, Utah, Nevada, Arizona stb. érdekel legjobban. Aztán irány észak, mert Kanadát se hagynám ki. Keleten csak Florida az, amit látni kéne, meg akkor már a főváros.
#9: Abban igaza van, hogy míg mi még csak tervezzük, addig ő már csinálja. Persze azért egy keleti partnak is örülnék most rögtön, de ha már megyek nekem is inkább közép-nyugat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest