- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
canniball #36 üzenetére
Jó hír, bíztam benne, hogy Win alatt azért egyszerűbb minden.
(hozzáteszem, azért vettem meg ezt a Media-Tech trágyát, mert itt a fórumon valakinek ezzel működött. Nálam sajnos nem.)
Most már csak egy normális barebone/htpc-t kell találnom. Kár, hogy már nincs Xtreamer Ultra forgalomban... addig halogattam a htpc építést/vásárlást a hülye szar fos androidos mocskokkal, hogy lecsúsztam róla.
Van valami tipped ilyen kis gépre, amin van gyárilag infra port és optikai kimenet + hdmi? -
Kapanyél
őstag
válasz
canniball #34 üzenetére
Igen, sajnos az elmúlt napom teljesen ezzel ment el, már ott vagyok, hogy kidobom az egészet a francba és építek egy HTPC-t. De rájöttem, hogy azzal pont a Harmony-s problémát nem tudnám áthidalni.
Gyakorlatilag ki kellene próbálni az összes MCE távirányítóval, hogy rá lehet-e tanítani a Harmony-ra?
Utána pedig kell valami segédprogramot is találni, hogy az egyes bejövő jeleket átfordítsa XBMC (vagy Windows) által értelmezhető karakterré.Ha csak azokat a gombokat tudom használni, amik az eredeti távirányítón vannak, akkor még mindig nem vagyok ott, hogy ki tudjam használni az XBMC teljes tudását.
A mostani megoldás - ha összejött volna - erre lehetőséget adott elviekben, mivel a legtöbb funkciót hozzá tudtam párosítani egy billentyűhöz. De persze le lehet szűkíteni a legfontosabbakra is nyilván. -
Kapanyél
őstag
válasz
canniball #30 üzenetére
Természetesen nem gépelni (bár tulajdonképpen az is mehetne), hanem a Harmony-val irányítani az Androidos TV-BOX-on az XBMC-t.
Az IR vevő szépen továbbítja is a jelet az XBMC-nek, a hozzá adott billentyűzettel működnek is többé-kevésbé az átmap-pelt parancsok, csakhogy ezt a billentyűzetet akarom kiváltan a Harmony-ra (és meghagyni az IR vevőt USB-n). És ezeket a jeleket nem ismeri föl a Harmony.
A standard jeleket meg (a bill-táv másik oldalán a play/stop/nyilak/stb) az XBMC nem kapja meg. -
zsigus
őstag
Ha arra gondolsz, hogy egyszerre négy activity legyen a kijelzőn, akkor azt nem próbáltam, csak kettőt (TV, Videó).
De nem tudom, hogy ez lehetséges e, mert amikor próbálkoztam vele, akkor nekem is két activity-t tett ki a kijelzőre (gondolom ha lehetne többet is akkor úgy rendezné ahogy az eszközök gombjait is (négy részre osztott kijelző)).
De sajnos a TV-vel küzdök még egy kicsit, mert a bekapcsolási parancsot rövid ideig küldi (2 mp kellene a Panasonic TV-mhez), és nem tudom bekapcsolni így a TV-t, csak ha egy számgombot teszek a bekapcsolási feladatra. Szóval most nincs beállítva egy activity sem. Írtam a support-nak, ha válaszolnak majd újra ráfekszem az ügyre.
-
zsigus
őstag
Nincs mit.
Nálam (OpenELEC alatt) ki is kapcsolja a feliratokat a NextSub. A ShowSub.-ot nem próbáltam már nagyon rég... ha jól emlékszem még az XBMC 10-nél volt dolgom utoljára vele, billentyűzettel. Akkor működött, de most nekem elég a NextSub.
Nem sokszor szoktam feliratos filmeket nézni, de eddig rendben volt mindig.
"Én úgy vettem észre hogy nem a vevővel van a gond, a Harmonyval sokkal jobban/gördülékenyebben működik. Mintha a gyári pálca nem szórná elég jól a jelet."
Igen, én is erre gondoltam, javítottam, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -50% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest