- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#40553216 #404 üzenetére
Sorry, akkor félreérthető voltam!
lingvisztikailag vizsgálva legalábbis, logikailag nem annyira
Éppen azt szerettem volna érzékeltetni, hogy van ugyan sajátja, mégis mást használtam, bár a MINT sajátjának nagy előnye, hogy tényleg roppant egyszerűen kezelhető, még az abszolút kezdőknek is egyértelmű az egész. -
St3ven
addikt
válasz
#40553216 #366 üzenetére
Most viszont en voltam a bena, mert a telepitesnel az elso opciot valasztottam (telepitse az Ubuntu 14.04.1 helyett, ami ugye tegnap fel sem ment rendesen), es csatolva hagytam az ext particiokat, mondvan sosem volt meg ebbol gond.
Most persze elszallt a telepites (szinte azonnal kidobott), es azota egy darabban latja az egesz merevlemezt.
Gparted szinten, egy osregi Peppermint Live CD szinten, eredeti rendszer nem indul...
Megmenthetok valahogy meg az adataim? Nem lehet, hogy csak a particios tabla szallt el? Kb. egy percet futott a telepito, az alatt biztosan nem formazta le a teljes merevlemezt.
A Gparted helyreallitoja (gpart) nem talalt semmit.
-
-
válasz
#40553216 #347 üzenetére
Nem is használok, de attól még időről időre kíváncsi lehetek, hogy mennyit fejlődött, nem?
Nincs miért bocsánatot kérnem, a live verzió továbbra sem használja a hangkártyámat (halkan se), a telepítős bizonyára talált valami friss cuccot, ami miatt megy. Ezt az alsamixer-t is terminálba kellett bepötyögnöm, mert máshogy nem elérhető, amúgy meg a franc se gondolná, hogy két helyen is maxra kell állítani a hangerőt.
Mindenesetre a hang egy dolog, nyilván azon kevesek közé tartozom, aki akkora állat, hogy nem elég neki az alaplapi prüntyögő. Ezen kívül azért volna még mit fejleszteni, de ez még mindig jobb iránynak tűnik, mint az Ubuntu. Meglepő módon például működött a Win+P kombináció a két képernyős megjelenítési módok váltogatására.
-
-
válasz
#40553216 #146 üzenetére
Most írtál két programot - gondolom hosszas keresgélés után - amiből kettőt ezer éve így hívnak. A Commander már a DOS időkben is az volt, csak a Norton / Windows / Total cserélődött előtte. A Windows Explorer egy Windows-on szvsz egyértelmű, hogy mire való, főleg, ha mellé teszed az Internet Explorer-t.
Emlékeim szerint nem véletlenül került egy magyarázat minden egyes program címe alá a programlistában Linux-on. De ez eltörpül az mellett, hogy nem lehet hozzárendelni programot pl. Thunderbird-nél, hogy megnyisson egy szar pdf-et vagy bármit mellékletből.
-
gtasystem
őstag
válasz
#40553216 #162 üzenetére
de itt még addig el se jutunk hogy elhozzuk az autót..
az előtelepítettekkel meg azért nem kell mókolni mert a hozzáértő előtelepíti és ha gond van megoldja..
szerintem eleve ki se lenne szabad adni ilyen verziókat amik nem települnek mert ez a legnagyobb hiba ami egy os-el megtörténhet és csak saját magukat járatják le vele..DS39: szerintem viszont elvárható ha már ilyen versenyen indul a Linux mert a windows-tól is ezt várják el a júzerek..
vagy akkor legalább jelezni kellene jónagy betűkkel hogy nem olyan biztos hogy egyáltalán telepíthető lesz.. -
PistiSan
addikt
válasz
#40553216 #146 üzenetére
Kb 2 hónapja próbáltam ki az Ubuntu 14.04.1 LTS-t, 1 hónapja a Lubuntu ugyan ezen verzióját, mindegyikkel volt bajom VGA téren. (HD6850)
Nem egy új kártya, illene már alapból felismernie a fenti rendszereknek normálisan, illetve telepítettem külön a drivert a rossz felbontás miatt, de a hanggal mindig meggyűlt a bajom.
Nyilván bennem van a hiba, mert vannak akiknél minden jól működik ezeken a rendszereken is, de pont ez az egyik fő oka amiért nagyon sokan nem használják a linuxot.(#149) Outlander
Unetbootinnal -al raktam fel én is pendrivera, nem volt gond vele. (Core verzió)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest