- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
Gratula a szerzeményedhez
Nekem egy Orion T23" DLED Slim TV-m van, ami ugye most monitorként szolgál. Tény, hogy csak HD Ready-s, dehát ez van, én megvagyok elégedve vele. Teljesen fix, egyáltalán nem mozdítható, néha az még zavarni is szokott, hogy külön be kell kapcsolnom a távirányítójával, gépindításkor nem kapcsol be automatikusan és ki. Kikapcsoláskor csak annyit ír ki, hogy "Nincs jel a PC-ből". Az a vicces, hogy amikor alvó módba teszem a gépet és ugyanúgy a távirányítójával kikapcsolom a monitort, majd esetleg később elindítom a gépet (ugye alvómódból), akkor a legtöbbször bekapcsol automatikusan. A fene érti ezt
Ezt talán 1 éve vettük, fogalmam sincs mikor már, azt hiszem 60k volt az ára, ahogy körülnéztem a neten, egy 24" ledes Full HD-s Oriont, ami TV is egyben már 44k-ért lehet venni. A tulajdonságainak nem néztem utána. Tehát most már olcsón is lehet kapni elég jó monitorokat, ami végtére nem is olyan rossz
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged