- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Mert a négymagos CPU rendszereket még megértem, hiszen több feladatot is futtathatunk párhuzamosan, sőt maga egy játék is több szálon futhat, de az egész SLI és xFire rendszer nem a grafikai feladatok megosztásán fáradozik, hanem azon, hogy együttes erővel negyobb felbontást, vagy jobb minőséget tudjanak kikínlódni magukból. Erre egy konkrét videokártya is képes lehetne.
LOL
Ezt olvasd el szépen lassan, aztán gondolkodj... -
Rover623
félisten
Az első 6-os driverekkel és pl. a 77.77-el is ment a dolog. Én is próbálkoztam két 6600GT-vel, de a driver is bugos volt, meg a 16x+4x felállás sem tetszett a kariknak.
Játék egy sem működött normálisan, 3DMark-ok vegyes eredményeket mutattak. 3DMark05-ben 5881 pötty volt az alapórajeles eredmény...ami a 16/4-et figyelembevéve akár elfogadható is lett volna...de tuningolni pl. egy MHz-et se lehetett...szerk: ja...az alaplap egy Asus P5WD2 Premium volt...
-
Rover623
félisten
Nyomorult NVIDIA...inkább írná már át azt a büdös egyetlen (vagyis több, mert fosik hogy vki egyszer végre meghekkeli) sort a driverben, ami tiltja az Intel chipsetek esetén az SLI-t...
Nagyobb (kártya)forgalmat generálna, mint ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest