Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Mindenképpen sajnálatos, hogy egy ilyen dolog meg tud történni egy ilyen múltú és ennyire népszerű gyártóval, de tervezési hiba bármikor előfordulhat. Mondjuk az nem mindegy, hogy mekkora. Olvastam olyan esetről, amikor egy SUV égett ki az autóban töltött és kigyulladt NOTE7 miatt. Kíváncsi leszek, hogy az ilyen károkat hogyan fogja kifizetni, vagy ki fogja-e fizetni egyáltalán a Samsung.
Mindenesetre az dicsérendő, hogy nem bújnak el, és vállalják a felelősséget, valamint az ingyenes cserét. Mondjuk nem tudom, hogy én mit tennék abban az esetben, ha lenne egy ilyen készülékem, és kigyulladna a kezemben. Nem biztos, hogy bíznék abban, hogy a csere készülék már jól fog működni. Legutóbb olyan videót láttam neten, ahol egy kávézóban egy hölgy kezében kezdett füstölni a telefon. A videó címében Samsung Galaxy S7 szerepelt, nem tudom, hogy csak elírták, vagy annak is lehetnek hasonló probléámái...Bízzunk benne, hogy sikerült javítaniuk a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest