Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Mindenképpen sajnálatos, hogy egy ilyen dolog meg tud történni egy ilyen múltú és ennyire népszerű gyártóval, de tervezési hiba bármikor előfordulhat. Mondjuk az nem mindegy, hogy mekkora. Olvastam olyan esetről, amikor egy SUV égett ki az autóban töltött és kigyulladt NOTE7 miatt. Kíváncsi leszek, hogy az ilyen károkat hogyan fogja kifizetni, vagy ki fogja-e fizetni egyáltalán a Samsung.
Mindenesetre az dicsérendő, hogy nem bújnak el, és vállalják a felelősséget, valamint az ingyenes cserét. Mondjuk nem tudom, hogy én mit tennék abban az esetben, ha lenne egy ilyen készülékem, és kigyulladna a kezemben. Nem biztos, hogy bíznék abban, hogy a csere készülék már jól fog működni. Legutóbb olyan videót láttam neten, ahol egy kávézóban egy hölgy kezében kezdett füstölni a telefon. A videó címében Samsung Galaxy S7 szerepelt, nem tudom, hogy csak elírták, vagy annak is lehetnek hasonló probléámái...Bízzunk benne, hogy sikerült javítaniuk a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest