- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Ugyan, nem veszem kötekedésnek
Eredeti Odd-om nem volt hozzá, max. a mostani Samsung SN-S083A tudtam volna beletenni valamilyen úton-módon, de akkor nincs hova tenni a Hdd-t ami nem fér el máshol csak ahova én tettem vagy a ház aljában, de akkor kellene a panel táp.
Odd-ot, mint írtam is a cikkben nem terveztem bele, mert sokat mondok, ha évi ötször használom. Későbbiekben (jó pár év múlva), SSD-vel már könnyebb dolgom lenne és persze egy panel táppal.
Igazat megvallva csak összedobtam, nyilván szebb lett volna, ha kifestem és harisnyázom a kábeleket, de erre már nem volt lelkierőm.
Atomos kiépítéshez, már tényleg csak a panel táp passzolna, de ha ennyi vagy még drágább lesz az áruk akkor nem lesz belőle semmi.
Látom az a moddingolt, fehér Lian Li ház, nagyon megfogott.
(#8) Bird
Köszi.
Hát, tényleg nem ma álltam neki........ -
zodo
nagyúr
Gondolom az "én máskép csináltam volna" résznél a külső tápra gondolsz, így le lehetett volna tenni a gép aljába a vinyót és maradhatott volna az odd is.
Ami az összetevőket illeti, szinte mindent leírtam vagy látható, de leírom.
Compaq Ipaq ház + Delta DPS 300AB 9C táp
Alaplap: J&W MINIX 780G-SP128Mb
CPU: Amd 4850E
RAM: Kingston 2GB 800MHz DDR2 Sodimm
HDD: Samsung HD642JJCucuska2
Ha az újra gondolsz akkor az adatlapomon lévő konfig.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Macbook Pro 16" M4 PRO - 2025 gyártás, 14/20 mag, 24GB RAM, 1 TERA SSD, 2 ciklus - Apple garancia
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (108)
- Macbook Pro 16" M1 PRO - 2022 gyártás, 10/16 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - garancia (105)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest